MicroSim Mobistar

MicroSim Mobistar discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo! Heb net een Iphone 4 aangekocht, ik zou zeggen super ding maar ik heb kan er nog niet op! Ik heb net m'n mobistar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi๋ > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 06-09-10, 21:00
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 31
Standaard MicroSim Mobistar

Hallo!

Heb net een Iphone 4 aangekocht, ik zou zeggen super ding maar ik heb kan er nog niet op!

Ik heb net m'n mobistar sim kaart verknipt naar een Microsim-size maar er blijft opkomen dat ik een NO SIM LOCK card er moet insteken..

Nu vroeg ik me af, als ik morgen naar het mobistar center ga, krijg ik dan nog een nieuwe sim-kaart ? Aangezien ik de mijne verknipt heb ?

Thomas
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-09-10, 22:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Locatie: westende (BE)
Berichten: 20
Standaard

ja hoor ze hebben enkel je gsm nummer nodig. en dan krijg je micro sim kaart. mss ook je paspoort mee doen ben niet zeker.
  #3  
Oud 06-09-10, 22:08
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JoeriC Bekijk bericht
ja hoor ze hebben enkel je gsm nummer nodig. en dan krijg je micro sim kaart. mss ook je paspoort mee doen ben niet zeker.
Oke, super!
Echt ***, m'n eerste Iphone en hem nog niet kunne gebruiken!

Alvast bedankt! Morgen first thing naar het mobistar center!
  #4  
Oud 07-09-10, 12:55
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 31
Standaard

Ok้, net terug, en heb kosteloos een nieuwe sim gekregen!
Heb ook een extra dienst van Mobile Surf & Mail Basic gekregen voor 2 maanden GRATIS uit te proberen en dan eventueel terug af te zeggen..

Over de Iphone zelf, WOW! Wat een scherm, niet normaal.
  #5  
Oud 08-09-10, 01:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Belgie
Berichten: 60
Standaard

Bij proximus krijg je gratis eem microsim die je dan via telefoon kan activeren
  #6  
Oud 08-09-10, 23:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 74
Standaard

mobistar center microsim halen:

gewoon je gsm nummer weten, en je identiteitskaart moet je ook eventjes afgeven. vervolgens krijg je die terug, samen met een mooie enveloppe met daarin je microsim met alsook je pin en puk code. inclusief ook een foldertje omtrend mobistar tarief-formules
  #7  
Oud 18-11-10, 18:50
» iPhone US 16GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 2
Standaard

Krijg je je oude simkaart dan nog terug mee?
  #8  
Oud 18-11-10, 18:52
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 31
Standaard

haha, geen idee..
Wat zou je daar mee doen ? aandenken ?
  #9  
Oud 18-11-10, 18:53
» iPhone US 16GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 2
Standaard

In afwachting van den iphone4 die ik niet veel later heb...
Dan kan ik er ineens mee starten ้
  #10  
Oud 18-11-10, 18:54
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 31
Standaard

ja, nee, dat gaat niet h้..
ALs je een nieuwe sim aanvraagt word die oude geblokjeerd h้..
  #11  
Oud 21-11-10, 13:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Leuven
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jochena Bekijk bericht
Krijg je je oude simkaart dan nog terug mee?
Ja die krijg je mee want het duurt een uurtje of zo vooralleer die micro-sim actief wordt. Ook omdat al je contacten vaak op die oude sim kaart staan.
  #12  
Oud 21-11-10, 13:42
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 939
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jochena Bekijk bericht
In afwachting van den iphone4 die ik niet veel later heb...
Dan kan ik er ineens mee starten ้
Alvast omruilen microsim adapter erom heen en hij past in elk 'normaal' sim slot.
__________________
.
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
t mobile microsim jokidoki T-Mobile 8 29-11-10 11:28
microsim probleem Tinkelbell.36 iPhone algemeen 15 30-09-10 18:48
MicroSIM Jasn Mobistar 7 20-08-10 09:56
Hi microsim ontvangen! aikoN Overige providers Nederland 13 26-07-10 23:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:48.