Mobistar-buitenland

Mobistar-buitenland discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Op het thuisnetwerk van mobistar werkt mijn iphone 4 prima. Nu was ik recent in nederland en kreeg geen verbinding. Toetsel zag alle beschikbare netwerken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 September 2010, 16:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2010
Berichten: 4
Standaard Mobistar-buitenland

Op het thuisnetwerk van mobistar werkt mijn iphone 4 prima.
Nu was ik recent in nederland en kreeg geen verbinding.
Toetsel zag alle beschikbare netwerken wel maar het lukt niet om verbinding te maken in automatisch modus. Het probleem zit niet in mijn abbonoment. Iemand een idee wat het probleem kan zijn?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 October 2010, 10:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb een gelijkaardig probleem.

Ik moet altijd bij het aankomen op het werk in Nederland of thuis in Belgie steeds naar instellingen gaan om bij aanbieder iets te selecteren.
Bij mijn oude nokia ging dit gewoon vanzelf...

Mis ik hier ergens een aparte instelling of moet ik hier mee leren leven?
  #3  
Oud 6 October 2010, 10:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2010
Berichten: 104
Standaard

Ik woon in Nederland, aan belgische grens. Als ik Belgie inrijd schakelt mijn
iphone prima over op een belgisch netwerk.
  #4  
Oud 6 October 2010, 11:46
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

onlangs in frankrijk geweest en moet zeggen daar schakeld mijn iphone 4 perfect van zich zelf over zonder problemen
  #5  
Oud 7 October 2010, 09:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb mijn netwerk instellingen volledig gereset en nog eens extra gecontroleerd dat de aanbieder op automatisch staat.
Nu heeft hij het gisteren en vanochtend automatisch goed aangepast...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Buitenland smoothdevil T-Mobile 2 16 May 2010 21:34
wi-fi buitenland Rob. Archief 1 9 March 2010 21:05
geen 3g in buitenland lumikiller Internet in buitenland (roaming) 6 21 January 2009 21:23
in buitenland? nickdw T-Mobile 5 11 December 2008 22:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:53.