internet niet afsluiten

internet niet afsluiten discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik ben de laatste tijd verslaafd aan Twitteren enz Mijn vraag is of ik met een abonnement van 500 Mb per maand mijn internet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 January 2011, 13:33
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard internet niet afsluiten

Hallo,
Ik ben de laatste tijd verslaafd aan Twitteren enz
Mijn vraag is of ik met een abonnement van 500 Mb per maand mijn internet altijd mag laten openstaan? of toch maar een duurder abo nemen dan?

Twitter ,facebook,mail en windows live messenger zou ik dus het meest gebruiken nu sluit ik internet af maar als iphone houder is het natuurlijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk online bent
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 January 2011, 16:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Je zou de gegevens van je mobiele data, via -> instellingen -> Algemeen -> Gebruik, kunnen resetten.
Doe een volle week "je ding" op 3G.
Check dan de ontvangen data.

Een rekensommetje is dan snel gemaakt.

Zit je qua dataverbruik op het randje tussen 2 abo's, dan is het handig om een draadloos thuisnetwerk te hebben. Stel je phone dan zo in dat ie thuis automagisch met je thuisnetwerk verbinding maakt. Die data gaat niet af van je datalimiet van je gsmprovider. Aldus kun je misschien uit met een goedkoper abo.

Kortom: Hoeveel data jij verstookt met het open laten staan van jouw applicaties kan alleen jijzelf bepalen. Meet minimaal 1 week voor een nauwkeurig beeld. Hoe langer deze meetperiode des te nauwkeuriger.
  #3  
Oud 15 January 2011, 16:46
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

normaal moet je wel toekomen met 500MB.
Ik heb ook een tijd bij mobstar gezeten.
Wel regelmatig je belwaarde nakijken om niet over de limiet te gaan.
Ben nu Mobile Viking en moet nu naar niets kijken van volume beperking
__________________
at your service
  #4  
Oud 15 January 2011, 19:44
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rav3n Bekijk bericht
Je zou de gegevens van je mobiele data, via -> instellingen -> Algemeen -> Gebruik, kunnen resetten.
Doe een volle week "je ding" op 3G.
Check dan de ontvangen data.

Een rekensommetje is dan snel gemaakt.

Zit je qua dataverbruik op het randje tussen 2 abo's, dan is het handig om een draadloos thuisnetwerk te hebben. Stel je phone dan zo in dat ie thuis automagisch met je thuisnetwerk verbinding maakt. Die data gaat niet af van je datalimiet van je gsmprovider. Aldus kun je misschien uit met een goedkoper abo.

Kortom: Hoeveel data jij verstookt met het open laten staan van jouw applicaties kan alleen jijzelf bepalen. Meet minimaal 1 week voor een nauwkeurig beeld. Hoe langer deze meetperiode des te nauwkeuriger.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
normaal moet je wel toekomen met 500MB.
Ik heb ook een tijd bij mobstar gezeten.
Wel regelmatig je belwaarde nakijken om niet over de limiet te gaan.
Ben nu Mobile Viking en moet nu naar niets kijken van volume beperking
Dank voor de tips
Zit nog een jaar vast aan contract bij mobistar daarna overwegen over te stappen naar Mobile Viking
  #5  
Oud 31 March 2011, 19:41
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 781
Standaard

Wat je ook kan doen bij mobile viking is dat je NU direct overstapt
Dat kan je door gwn denk ik op de site ervan gaan en dan moet je maar ff zoeke
Dat je daar direct naar hen kan overstappen zonder dat je dit aan mobistar moet vragen
Maar je zit nu met een abonnement dat nog 1 jaar duurt,maar als je dit nu toch doet dan kan je een boete van 150 euro verwachten van mobister maar dan ben je wel van hen verlost,de sevice van mobistar is trouwens echt slecht,ik heb is naar mobistar gebelt ( dus naar 5000) en daar heb ik 1u moeten wachten voor dat ze opnamen en na dat uur hebben ze mij gwn afgehaakt
Bij mobile viking heb je de service binnen de 5 min, zelfs 5 min is al overdreven voor hun
1min is het denk ik zelfs

Ik zech JA tegen MOBILE VIKING!
  #6  
Oud 30 April 2011, 11:45
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ad9007i Bekijk bericht
Wat je ook kan doen bij mobile viking is dat je NU direct overstapt
Dat kan je door gwn denk ik op de site ervan gaan en dan moet je maar ff zoeke
Dat je daar direct naar hen kan overstappen zonder dat je dit aan mobistar moet vragen
Maar je zit nu met een abonnement dat nog 1 jaar duurt,maar als je dit nu toch doet dan kan je een boete van 150 euro verwachten van mobister maar dan ben je wel van hen verlost,de sevice van mobistar is trouwens echt slecht,ik heb is naar mobistar gebelt ( dus naar 5000) en daar heb ik 1u moeten wachten voor dat ze opnamen en na dat uur hebben ze mij gwn afgehaakt
Bij mobile viking heb je de service binnen de 5 min, zelfs 5 min is al overdreven voor hun
1min is het denk ik zelfs

Ik zech JA tegen MOBILE VIKING!
Ivm met die boete kan ik op voorhand te weten te komen hoeveel die gaat bedragen?
  #7  
Oud 5 May 2011, 11:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 37
Standaard

Max 150 euro dacht ik. Meestal is dat het maximum...
  #8  
Oud 5 May 2011, 15:09
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Dat zou mooi zijn. Je contract afkopen, die nog een jaar loopt, voor 150 euro.

Ik denk dat je de resterende termijnen ook moet betalen zeker?
__________________
If you've been seen fixing it, you will be blaimed for breaking it.
  #9  
Oud 6 May 2011, 14:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 49
Standaard

Ja je moet de resterende maanden betalen met een maximum van €150.. Dus stel dat je maandelijks 45 euro moet betalen en nog 14 maanden moet gaan = €630 maar aangezien er een maximum is moet je maar €150 betalen.

Als je aan de andere kant bijvoorbeeld maar 3 maanden nog te gaan hebt is het 3x45 = €135

En voor de TS: voor die dingen die je wilt doen is 500mb MEER dan genoeg. Je moet nooit je internet aan of af zetten, het staat gewoon altijd aan. Het verbruikt alleen maar van je bundel als je werkelijk iets doet. Net zoals met je ADSL of Telenet thuis...
  #10  
Oud 8 May 2011, 16:32
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 781
Standaard

het heeft mij iets van een 100 euro gekost
en nu betaal ik per maand 15 euro bij mobilevikings en heb 2gb internet
+ 1000 sms'jes naar alle netwerken
+ mijn 15 euro om te bellen
maar ik sms en surf meer
anders was dit bij mobistar 45euro per maand
en echt slechte service
nu is alles beter
mobile vikings is van base
dus het ontvangst is niet zo goed als mobistar maar goed genoeg

mvg,ad
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet werkt niet (internet plus) T-mobile Marleybob T-Mobile 6 28 March 2011 14:42
Internet afsluiten als ik in buitenland bent. Goudvis12 Internet in buitenland (roaming) 17 22 February 2011 12:30
Internet afsluiten op iPhone? FlorisV T-Mobile 1 17 August 2010 13:23
T-Mobile blijft extra internet kosten in rekening brengen na afsluiten Web 'N Walk TriXal0ne T-Mobile 3 21 February 2010 21:47
internet geheel afsluiten... yuur T-Mobile 1 5 February 2009 15:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:51.