iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Orange (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f69/orange/)
-   -   Gelockte iphone indienen voor legale (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f115/providers-belgie/f69/orange/86944-gelockte-iphone-indienen-voor-legale.html)

cupidoke 17-03-11 10:33

Gelockte iphone indienen voor legale
 
Ik heb me gisteren laten vertellen dat je een gelockte iphone kan binnengeven in een mobistarshop en dat je mits opleg er een nieuwe kan kopen, weet er iemand of dit waar is of niet?

Onyx 17-03-11 17:01

Even een kort belletje naar Mobistar misschien..? :rolleyes:

Londonforever 17-03-11 22:53

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door cupidoke (Bericht 652457)
Ik heb me gisteren laten vertellen dat je een gelockte iphone kan binnengeven in een mobistarshop en dat je mits opleg er een nieuwe kan kopen, weet er iemand of dit waar is of niet?

In de zin waarop jij het stelt kan het zeker. Bij Mobistar zeggen ze namelijk dat ze elke GSM terugnemen en er zelfs een vergoeding bovenop doen. Voorwaarden zijn dat de iPhone geen uiterlijke beschadigingen vertoont en werkzaam is. Over een sim-lock wordt geen melding gemaakt dus in strikt juridische zin gaan ze hem moeten terugnemen, maar of ze dit ook effectief gaan doen? Het zou mij ten zeerste verwonderen..

Mocht het om een Nederlandse iPhone gaan die je hebt, deze kan sowieso door T-Mobile unlocked worden.

Srcane 21-03-11 15:47

Bij mobistar zal je bijvoorbeeld niet zoveel krijgen voor je Iphone (Belgische of andere versie) dan dat je bvb via http://www.zonzoo.be zal krijgen. Als je hem kwijt wil en je wil er geld voor dan doe je het best via dit systeem ipv bij Mobistar. Het systeem van Mobistar (nl zoneimpact) is niet om te zeggen een heel gul systeem. Als ik me niet vergis wordt er zelfs nooit gevraagd van waar je telefoon afkomstig is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:50.