iPhone 4S -> Wifi probleem

iPhone 4S -> Wifi probleem discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds gisteren mijn iPhone 4s ontvangen van apple.nl. Nu merkte ik gisteren bij het opstarten al dat er een probleem was met de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 November 2011, 10:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Berichten: 14
Standaard iPhone 4S -> Wi-Fi probleem

Ik heb sinds gisteren mijn iPhone 4s ontvangen van apple.nl.
Nu merkte ik gisteren bij het opstarten al dat er een probleem was met de Wi-Fi, in het opstartmenu moet je je Wi-Fi netwerk selecteren en hij kon hem detecteren maar hij wilde niet naar de volgende stap gaan.
Dus heb ik het via een andere weg gedaan (weet niet meer exact welke) maar er was een knop daaronder om hem zonder ook op te starten.

Nu vindt hij zo om de 5 seconde mijn Wi-Fi netwerk als ik wat verder ben, maar als ik dicht bij mijn router zit geeft hij vol bereik..... maar hij wilt niet in de iTunes Store, niet in de App Store en wilt Apps niet verder downloaden.

Hoe zou dit komen? Kan ik dit 'herstellen' via iTunes of moet ik eens even boos naar Apple bellen?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 8 november 2011 om 09:39 ----------

Als ik naar mijn Wi-Fi instellingen ga draait die cirkel ook constant voor mijn geselecteerd netwerk
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 November 2011, 10:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2011
Locatie: World Wide Web
Berichten: 10
Standaard

- Altijd checken of het ook aan de router ligt.
- Kan je wel met 3G de appstore inkomen?
  #3  
Oud 8 November 2011, 10:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2011
Berichten: 14
Standaard

Ja want volgens mij is dat gisteren wel gebeurd dat ik apps gedownload heb via 3G want nu ik 'Mobiele data' heb uitgezet bij netwerk dan doet hij niets meer.
De iPad werkt perfect via dit netwerk en de rest van de computers ook.... :S

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 8 november 2011 om 10:30 ----------

Dataverkeer is dus niet mogelijk via Wi-Fi :S
Heb al op 'netwerk vergeten' gedrukt en opnieuw ingesteld en 'herstel netwerkinstellingen ook.
Maar ik heb dus mijn mobiele data via 3G uitgezet, en hij doet dus helemaal niet, terwijl ik wel vol bereik heb via Wi-Fi
  #4  
Oud 9 November 2011, 05:17
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Heeft mogelijk te maken met interferentie van andere Wi-Finetwerken in de buurt. Stel in je router een vast kanaal in, welke niet of weing gebruikt wordt in de omgeving. Welk kanaal dat is kun je vinden met inSSIDer.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 9 November 2011, 13:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Heeft mogelijk te maken met interferentie van andere Wi-Finetwerken in de buurt. Stel in je router een vast kanaal in, welke niet of weing gebruikt wordt in de omgeving. Welk kanaal dat is kun je vinden met inSSIDer.
Gewoon 1, 6 of 11 gebruiken. Minst inteferentie op.
Zelf raad ik 11 aan aangezien 1 en 6 meestal standaard in routers gebruikt worden en mensen dit zelden aanpassen.

Maar op kanaal 11 heb je tenmintse geen interferentie van kanaal 10, 12 en 13
  #6  
Oud 9 November 2011, 13:12
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 August 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 66
Standaard

Het mooiste is als je zou kunnen vergelijken met een andere iPhone. Maar als je iPad goed werkt is het mogelijk toch een probleem van de iPhone. Ik heb iets dergelijks gehad met de iPhone van mijn vrouw: daar viel de Wi-Fi weg terwijl mijn eigen iPhone nog goed bereik had. Apple heeft het toestel van mijn vrouw toen omgeruild.
  #7  
Oud 9 November 2011, 13:27
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Tja, dat zou je denken... Ik had hier een paar verschillende iDevices in gebruik waarvan ongeveer de helft geen problemen had en de andere helft wel. Sinds ik in de router het kanaal heb vastgezet (@ kal__el: inderdaad kanaal 11) werken ze allemaal foutloos.

Het hoeft dus geen hardwareprobleem te zijn. Of het dat is kun je testen door te kijken of er berhaupt Wi-Finetwerken worden getoond/gevonden en door te proberen verbinding te maken met een ander (openbaar) Wi-Finetwerk.
  #8  
Oud 5 December 2011, 23:07
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem ... Weet helemaal niet wat ik er allemaal moet invullen en op wat het moet staan. Mijn kanaal is ook 11. Kan iemand mij helpen?
  #9  
Oud 5 December 2011, 23:46
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem nu ongeveer 2 weken mijn nieuwe iphone 4s 64G zwart binnen en het begon al met synchroniseren via de cloud.
Iphone uiteindelijk gesyncd via Itunes aan de computer gehangen.
De nieuwe iphone werkt prima via 3g alleen via Wi-Fi gaat het na ong 5 minuten fout of hij zie t Wi-Fi helemaal niet (houdt wel het Wi-Fi tekentje in beeld)

Vanavond getest met mijn oude iphone 3gs 32G beide iphones helemaal leeg gegooid en beide via Icloud laten synchroniseren...
Mijn oude Iphone doet dit zonder problemen echter mijn nieuwe loopt na 2/3 minuten vast.

Is hier een oplossing voor of is dit linea recta terug naar apple?
Ik hoor het graag
  #10  
Oud 11 December 2011, 02:34
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik had dit probleem ook met mijn 4s.
Beetje zoeken op google en daar ben ik een, in mijn geval, oplossing tegen gekomen.

ga naar instellingen.
-Wi-Fi
-open je netwerk
-toets netwerk vergeten
-Wi-Fi uitzetten
-Wi-Fi aanzetten
-kies de optie "anders"
-voer daar handmatig je netwerknaam in en je wpa of wpa2 sleutel in.

Daarna bleef de verbinding. Dus dit heeft t voor mij opgelost..

Hopelijk heeft iemand iets hieraan.

Grtzz
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 Wi-Fi probleem Grimm Wi-Fi 18 8 December 2011 00:51
Iphone 2G Wi-Fi probleem Steven DS Wi-Fi 5 31 May 2011 17:14
Iphone 3g Wi-Fi probleem afcajax Wi-Fi 0 2 June 2010 13:48
Iphone 3G 3.0 Wi-Fi probleem Nelis89 Wi-Fi 12 14 October 2009 16:38
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 23:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:45.