iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Facebook en Whats app traag via Wi-Fi.. (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/108616-facebook-whats-app-traag-via-wifi.html)

Remco99 02-01-12 13:26

Facebook en Whats app traag via Wi-Fi..
 
Ik heb al behoorlijk lang dat ik via ons Wi-Fi-netwerk problemen heb met het versturen van berichten via whats app. Ze kunnen dan niet verzonden worden. Als ik dan overschakel naar 3G, dan lukt dit altijd.

Hetzelfde heb ik bij het plaatsen van berichten op Facebook. Dit komt ook niet altijd door. Ook hier geldt als ik overschakel naar 3G, dan ondervind ik geen problemen.

Ik heb speedtests gedaan, die op zowel pc al iphone gelijkwaardig zijn, dus daar lijkt het me niet in te zitten.

Ik dacht in eerste instantie dat dit probleem er alleen was op mijn iphone, maar sinds mijn vriendin ook een iphone heeft ondervind ze dezelfde problemen dus ik vermoed dat dit een instelling van de router moet zijn.

Heeft iemand soort gelijke problemen gehad en wellicht een idee waar het aan kan liggen? Ik weet te weinig van mijn router (Sitecom 300N 2X) af om hier wijzigingen in te maken.

Reckimo 02-01-12 17:52

Probeer de router is uit te zetten (energie kabel er uit) en dan seconde of 20 wachten, en terug instoppen. Vaak verhelpt dit vele problemen

Remco99 07-01-12 13:17

Dit had ik al vaker geprobeerd en nu nogmaals, maar dit wil niet werken. Kan dit met een timeout instelling te maken hebben ofzo? Want data ophalen opzich lukt wel, maar bij facebook en whats app duurt dit veeeeeeel langer en 9 van de 10 keer komt het bericht dat ik plaats of ophaal niet door...

Iemand andere ideeën waar het aan kan liggen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:39.