iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Geen of weinig Wi-Fi signaal op iPhone 4 (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/121418-geen-weinig-wi-fi-signaal-op-iphone-4-a.html)

Kevoee 04-07-12 15:48

Geen of weinig Wi-Fi signaal op iPhone 4
 
Ik heb mijn iphone 4 een keer laten reparen omdat de aan/uit knop het niet meer deed, nadat deze gemaakt was kwam ik erachter dat mijn luidspreker het niet meer deed (ik denk dat het de fout was van de reperateur was) vervolgens krijg ik me telefoon terug en is het beeldscherm kapot, het beeld was heel licht van kleur en er zaten allemaal strepen doorheen.

Na een kleine ruzie zijn de reperateur en ik er uit gekomen dat ze mij een nieuw beeldscherm zouden geven. Ik was hier totaal niet blij mee want ik wil gewoon mijn originele beeldscherm maar goed dit was de enige oplossing.

Nu kom ik dus bij het probleem dat ik nu heb, nadat vervangen beeldscherm heb ik dus last van een slecht Wi-Fi ontvangst wat voorheen altijd top was..

Mijn iphone pakt soms een Wi-Fi signaal maar dan niet helemaal vol, als ik me iphone dichtbij mijn router hou dan is het signaal wel helemaal vol maar dan moet ik er echt 10cm vanaf zitten, dit is niet alleen thuis maar ook bij andere routers waarvan ik de Wi-Fi code heb

Hebben jullie enig idee wat het kan zijn en wat ik hieraan kan doen?

Groet Kevin

Kevoee 06-07-12 15:56

mensen??????


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:25.