iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   hoe een ad hoc verbinding opzetten tussen ipad 2 en windows 7 pc (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/124164-ad-hoc-verbinding-opzetten-tussen-ipad-2-windows-7-pc.html)

world 01-09-12 11:06

hoe een ad hoc verbinding opzetten tussen ipad 2 en windows 7 pc
 
hallo iedereen,

voor mijn vriend heb ik de navolgende vraag, hij wil graag met zijn ipad2 een ad hoc verbinding maken met een Windows7 computer.
Deze ad hoc ( of andere draadloze verbinding moet rechtstreeks tot stand gebracht gaan worden, zonder tussen komst van een router of ander netwerk en zal niet worden gebruikt om een internet verbinding te gaan delen, het doel van deze ad hoc verbinding is om d.m.v. een midi overdracht software op de Windows 7 computer te gaan aansturen.

Tot nu toe is het 1x gelukt en heeft het ook eenmalig gewerkt, op zowel de ipad als op de Windows 7 computer wordt aangegeven in de netwerk omgeving dat de verbinding tot stand is gekomen, maar vervolgens laat Windows 7 de verbinding niet meer zien, en accepteert dan ook geen opdrachten vanaf de ipad.

Dus ergens onderweg gaat er iets fout, wie is hier in thuis en kan mij voorzien van advies of een betere mogelijkheid tot het opzetten van een draadloze verbinding tussen deze 2 apparaten.
De verdere bedoeling is dat deze combinatie op iedere plaats inzetbaar is, denk hierbij aan optredens op een podium.
Wie oh wie helpt mij (hem uit de brand) alvast bedankt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:12.