iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Airport Express voor Wi-Fi hotelkamer (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/26473-airport-express-voor-wifi-hotelkamer.html)

Olomouc 06-12-08 12:20

Airport Express voor Wi-Fi hotelkamer
 
Weet iemand of je een Airport Express nog moet configureren om hem op de hotelkamer te kunnen gebruiken om met de iPhone via Wi-Fi contact te krijgen met het netwerk van het hotel?

Ik ben vaak onderweg en tegenwoordig heb je bijna altijd een netwerkkabel liggen om met je laptop te kunnen werken. Die laptop heb ik niet, maar wel een iPhone en een Airport Express.

Via het configuratie progje van Aple kom ik er niet uit of je nog dingen moet instellen als je de Airport Express met een kabel aan het netwerk hangt.

Olomouc

joke_name 09-12-08 12:54

Ik denk dat het niet gaat lukken als het hotel zijn netwerk structuur goed in orde heeft. Want dan staan ze natuurlijk niet toe dat je zomaar een sub-netwerk maakt in hun netwerk en meestal moet je toch wel dingen instellen zeker als het je hem wil opnemen in een grotere netwerk.

Misschien een idee om een sub-notebook te kopen.

Olomouc 12-12-08 20:31

Subnotebook
 
Ja, dat is natuurlijk een mogelijkheid, maar ik heb al veel zooi bij mij en ik dacht dat het met iPhone leuk zou zijn om niet naar de lobby te hoeven om te internetten....

Bedankt voor je reply.

Olomouc

herbie65 14-12-08 01:10

Werkt prima, doe het ook regelmatig, netwerkkabel in de airport en daar ga je (van te voren natuurlijk via een computer hem instellen. (al dan niet beveiligd)
Je komt in safari meestal eerst op een pagina waar je de terms en of betaling moet goedkeuren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:48.