iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Wel Wi-Fi verbinding, maar werkt niet met Safari (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/27237-wifi-verbinding-maar-werkt-niet-safari.html)

erwinKrol 20-12-08 08:53

Wel Wi-Fi verbinding, maar werkt niet met Safari
 
Deze vraag is waarschijnlijk al heel veel gevraagd, maar ik kan geen goed antwoord vinden.

Wanneer ik verbind met Wi-Fi via instellingen, krijg ik direct goed verbinding. Drie streepjes bovenin. Ik krijg een ip en een subnetmasker automatisch. Dan ga ik naar safari, maar gebruikt hij toch weer gprs voor internet.

Wanneer ik gprs uitzet via bossprefs zegt hij dat er geen internetverbinding is.

Ik zit bij ziggo en heb een airport extreme. Ik heb ook het dns nummer van ziggo ingevuld, maar het werkt nog steeds niet. Wat moet ik nu doen?

erwinKrol 20-12-08 15:23

ik heb van alles geprobeerd. van wpa naar wep beveiliging, maar niets helpt. Ik weet echt niet meer wat ik nog kan proberen nu.

Please help!

ps. welk ip adres moet ik invoeren als ik hem handmatig wil instellen?

erwinKrol 21-12-08 01:35

het is gelukt. Gek genoeg door mijn router 10 minuten uit te zetten en opnieuw op te starten. Had hem al heel vaak opnieuw gestart, maar misschien niet lang genoeg gewacht (alsof dat iets uit zou moeten maken...)

InternetRebel 21-12-08 02:08

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door erwinKrol (Bericht 233092)
(alsof dat iets uit zou moeten maken...)

Het enige wat het uit kan maken is dat je bij snel uit- en aanzetten van je router meestal weer hetzelfde IP adres krijgt bij je provider en als 'ie wat langer uit staat kan het een ander adres worden. Verschilt echt heel erg per provider hoe lang je 'weg' moet zijn geweest voordat je een ander IP adres krijgt. Misschien heeft het daar toch mee te maken op een of andere vage manier.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:32.