iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Slechte youtube kwaliteit met 3G vergeleken met Wi-Fi? Oplossingen? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/27312-slechte-youtube-kwaliteit-3g-vergeleken-wifi-oplossingen.html)

Excellence 22-12-08 12:19

Slechte youtube kwaliteit met 3G vergeleken met Wi-Fi? Oplossingen?
 
Hallo mensen,

Vandaag zat ik eens in de bus en opende toevallig youtube om een filmpje te bekijken. Tot mijn grote verbazing zag ik dat er GROTE verschillen waren in de kwaliteit van het filmpje als je het vergelijkt met Wi-Fi...
Is er een mogelijkheid om dezelfde kwaliteit van youtube Wi-Fi te krijgen via 3g snelheid? Want de snelheid van 3g moet toch wel genoeg zijn om youtube highres af te spelen?
Ik heb al truveo geprobeerd maar dat is geen alternatief, ook ben ik bij het lezen van verschillende topics de programma mxtube tegengekomen maar daar kan je alleen de video's downloaden en niet streamen.
Dus heeft er iemand een alternatief?

Thnx!

Edit

Ik heb nu mixtube gedownload! Wat een lifesaver zeg!! Maar nou had ik nog 1 vraagje. Om de filmpjes in hoge kwaliteit te bekijken moet je telkens op het blauwe rondje drukke en dan pas op stream Wi-Fi drukken. Is er nou geen mogelijkheid om GELIJK als je het filmpje aanklikt hoge kwaliteit te krijgen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:15.