iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Vind geen Wi-Fi meer na beeldscherm reparatie (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/38638-vind-geen-wifi-meer-na-beeldscherm-reparatie.html)

Zoef 03-07-09 14:51

Vind geen Wi-Fi meer na beeldscherm reparatie
 
Hallo mensen,

Ik heb alle topic bekeken maar mijn probleem stond er niet tussen.

Ik heb een IPHONE 2G. Ik heb hier altijd op een draadloos netwerk (Wi-Fi) mee kunnen internetten. Nu houdt die er mee op. Hij vind helemaal niks meer.
De knop om Wi-Fi aan/uit te zettenis niet grijs ofzo. Je kan gewoon een netwerk zoeken maar na 1 seconde zoeken stopt die en vind die niks.

Gereset alles niks helpt.

Nu is kortgeleden wel me Iphone uit me zak gevallen in de auto met als gevolg een bast op het glas. Alles deed het gewoon, bellen sms internet (Wi-Fi) en touchscreen ook zonder problemen.

Nu vond ik die barst toch lelijk staan en heb het laten repareren. Helemaal mooi gemaakt en de Iphone is als nieuw. Alleen dus de Wi-Fi niet.. Kan het met de reparatie te maken hebben of weet iemand hier een oplossing voor??

Alvast bedankt!

iScorpio 03-07-09 14:54

Ik zou gewoon even met het bedrijf contact opnemen die het scherm vervangen heeft. Laat hun er even na kijken. Lijkt mij de beste om te volgen.

Zoef 04-07-09 22:06

Ik bent terug naar de winkel geweest waar ik mijn Iphone heb laten repareren. Zeg ik tegen die gozer mij Iphone vind geen Wi-Fi meer, wil ik het hem laten zien vind die plots de Wi-Fi van die winkel :confused::confused:

Stond ik daar met me bek vol tanden:D

Maaarrrr... Bij mij thuis vind ik mijn Wi-Fi niet, tenzij ik op max 1 meter van de router ga staan. Zo ook ergens anders. Ik moet dus echt in de buurt van de router gaan staan wil ik een verbinding kunnen maken.

Komt iemand dit probleem bekend voor en heeft iemand een oplossing hiervoor?

Alvast bedankt!

vondutchx 12-06-11 13:35

Je moet terug gaan naar de winkel en zeggen dat j Wi-Fi het heel slecht doet, sinds de reparatie.

Ik heb het probleem ook nadat ik zelf het scherm heb vervangen, maar ben dus benieuwd wat het probleem kan zijn, aangezien meer mensen er last van hebben, maar niet weten wat het probleem is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:22.