iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Kosten (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/4451-kosten.html)

yzicgirl 03-04-08 19:40

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door azt33 (Bericht 79636)
Als je niks hebt ingevuld bij EDGE, dan kan je sowieso niet op Internet via EDGE/GPRS. Weet je zeker dat je betaald als je via Wi-Fi internet? Staat het op je rekening of iets dergelijks?


bij hi dus blijkbaar wel en daarom heb ik nu een rekening van €400 terwijl ik dacht dat ik via Wi-Fi op internet zat omdat ik daar dus helemaal niets ingevuld heb.
ik wil alleen mensen die dus ook hi hebben waarschuwen dat ook als je niets bij edge in hebt gevuld ed hi je toch verbind met gprs en je zo een rekening krijgt waar je van schrikt

Vonny 03-04-08 21:34

ik heb mij ook eens verslikt in mijn eerste rekening... 320 Euro :(
tja, ik heb mij bij mobistar dan maar een extra pakket aangekocht per maand, daar kan ik 100 mb mee verbruiken en je kan perfect zien bij 'gebruik' wat je edge netwerkgegevens zijn, alleen als je alles terug instelt noteer dan wat je op die periode verbruikt hebt

sNicker 04-04-08 00:24

Kun je bij KPN en/of Hi niet aanvragen dat ze je GPRS uitzetten?

didiersergei 04-04-08 09:40

nee kan je niet aanvragen bij HI, wou ik ook doen, maar lukte niet. Wat je wel kan doen is bossprefs installeren, zorgen dat alles uitstaat, dus gprs en edge... ik heb geen hoge rekenening meer:)

marlboro 05-04-08 12:56

Heb ondertussen al allemaal uitgetest(ben wel van belgie) en heb base en betaal 10 euro voor 200mb en dat verbruikt bijna niets via zo'n abbo en via EDGE werken.Ik heb liever dan een beetje trager vooruit gaan dan vlug vooruit gaan en je blauw betalen zoals bij proximus het geval is.
Wil maar zeggen;ik heb met base geen probleem;afsluiten van het internet met mijn iphone doe ik gewoon door op die ene grote knop te duwen vanonderen op de iphone zodat je terug al die icoontjes ziet.Ik denk ook dat ik vooral alleen maar verbruik telkens ik terug een site of pagina download en dat verbruikt bijna nietske.
Via EDGE kan je dus zeer veel en lang internetten en afsluiten is dus zeer makkelijk en moet je geen schrik hebben + als je wil zien via je iphone hoeveel je verbruikt hebt dan kan je dit zien als je instellingen neemt en dan verbruik neemt.

jeremy14 06-04-08 12:21

Ik heb VOdafone, daar staat EDGE & Wi-fi aan maar hij gaat bij mij automatisch op de Wi-Fi omdat hij zegt dat hij niet kan verbinden met EDGE.. dat scheelt dus wel kosten

Emiin' 06-04-08 17:36

Download Bossprefs via de installer en schakel je GPRS of EDGE maar uit ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:47.