iPhone internet (wifi) kpn/telfort

iPhone internet (wifi) kpn/telfort discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb verschillende topics hier op het forum en op andere forums afgespeurd, talloze youtube filmpjes bekeken (en soms gerickrolled worden ( ). Mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2010, 12:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2010
Berichten: 34
Standaard iPhone internet (Wi-Fi) kpn/telfort

Hallo,

Ik heb verschillende topics hier op het forum en op andere forums afgespeurd, talloze youtube filmpjes bekeken (en soms gerickrolled worden (). Mijn probleem met mijn iPhone 2G is dat ik enkel en alleen via Wi-Fi verbinding wil hebben. Nu heb ik in topics hier gezien, zet edge uit, 3G uit en uiteindelijk ook nog zet hem in vliegtuigmodes, nou ja ik heb alles gedaan en ook (denk ik) instellingen->algemeen->netwerk->mobiel data netwerk en dan bij apn pietje, bij gebruiksnaam henkie, en bij wachtwoord hoppa maar zelfs na al dit maakt krijg ik nog steeds internetkosten

Ik hoop echt dat er nog iets is wat ik kan doen! En dat iemand hier dat weet, ik heb echt het hele internet afgespoord naar een oplossing voor mijn onnodige kosten!

Mvg,

xXbijvanckXx
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 January 2010, 02:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2009
Locatie: Huizen
Berichten: 19
Standaard

dit mag helemaal niet, je omzeilt je terechte internet kosten, of mag dit wel dan?
__________________
iphone kapot?
  #3  
Oud 27 January 2010, 12:24
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Volgens mij wil hij alleen internet via Wi-Fi en niet meer via het mobile netwerk. Ik zou niet weten wat daar verboden aan is.

Maar misschien dat het werkt m.b.v SBSettings.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3G Telfort, bellen werkt niet Wi-Fi/internet wel Schippertje KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 29 March 2011 15:52
Iphone 1 internet alleen via Wi-Fi niet via Telfort dominique mol Wi-Fi 7 28 September 2010 22:30
Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. Dychmann KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 29 December 2009 21:02
Uitschakelen Edge/Gprs KPN/Telfort Iphone 2g Camulos Archief 1 8 July 2009 19:32
ongevraagd internet van telfort en kpn paulvanwees Archief 4 1 June 2008 00:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:58.