iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Wi-Fi kapot? Of softwareprobleem? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/55298-wifi-kapot-softwareprobleem.html)

Kim_89 04-03-10 10:43

Wie helpt dit meisje die ten einde raad is? :(

Ik heb een iPhone 2G - 8 GB. Deze heb ik gekregen van mijn vriend die nu een 3Gs heeft. Nou kreeg ik al vrij snel problemen met mijn Wi-Fi verbinding; hij viel vaak uit en op zo'n moment leek mijn iPhone ook vast te lopen. Tevens draait het rondje helemaal bovenin het scherm dan heel langzaam. Nu heb ik bijna nooit meer Wi-Fi tenzij ik een harde reset doe; dan heb ik heel kort even Wi-Fi en deze valt dan weer weg. Als ik naar instellingen ga en kijk bij Wi-Fi blijft hij eindeloos zoeken naar netwerken maar pikt niks meer op.

Nu zijn er meer gebreken bijgekomen. Ik krijg sms'jes vaak vele uren later of soms zelfs helemaal niet! Ook heb ik vaak gemiste oproepen terwijl ik zeker weet dat hij niet over is gegaan. Het geluid staat dan bijvoorbeeld gewoon aan en dan moet ik het doorgehad hebben als hij over was gegaan. Een behoorlijk probleem dus want ik kan niet meer op aan van dat ding.

Een derde mankement is de harder/zachterknop aan de zijkant van mijn iPhone. De iPhone is ooit gerepareerd ergens aan en dit bedrijf heeft toen waarschijnlijk tegen de harder/zachterknop aan getikt waardoor deze geen verbinding meer maakt waarschijnlijk en de knop is nu dus kapot.

Nu kan ik niet meer zonder iPhone; je wordt er verwend van. Een nieuwe kost me klauwenvol geld wat ik niet heb dus mijn vraag is of jullie deze klachten kennen en of jullie een idee hebben. Ik ben radeloos..

iMario 29-04-10 20:17

Misschien eens wat instellingen resetten in Instellingen > Algemeen > Resetten.

nebilem 30-04-10 21:12

Zit er een jailbreak op met unlock?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:58.