iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Wi-Fi openbaar lukt niet (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/66194-wifi-openbaar-lukt-niet.html)

nillens 30-07-10 21:45

Wi-Fi openbaar lukt niet
 
2 Bijlage(n)
Hey
misschien een stomme vraag maar t lukt mij niet om verbinding te maken met een openbare Wi-Fi. bijvoorbeeld als ik in de McD zit dan geeft hij de free hotspot wel aan maar ik kan er niet mee verbinden want dan geeft hij mij onderstaand scherm (het scherm waar dhcp op staat).. als ik elders Wi-Fi kies dan krijg ik het scherm waar de beveiligde verbinding op staat en als ik daar op klik dan krijg ik weer dat zelfde scherm. Wie weet wat ik moet doen of kent een progje dat makkelijker een verbinding tot stand brengt (liefst free)

thx

Ruben.cc 30-07-10 23:30

Dit zal niet voor alle hotspots gelden, maar die bij McDonald's gebruik ik wel eens en daar moet je eerst een keer Safari starten en akkoord gaan met de voorwaarden (op een knop "klikken") voordat je er gebruik van kunt maken. De DNS van McDonald's hotspots blijft al het verkeer naar deze voorwaarden-pagina routen totdat je okee klikt. Daarna kan je gewoon alles gebruiken. Ik heb zelfs via zo'n hotspot een programma in de App Store geupdate dat te groot was om via 3G te doen.

nillens 31-07-10 07:10

mmm... dat doet m dus bij mij niet... hij zegt enkel " u hebt geen abbonement op een mobiele dataservice" (wat ik voorlopig ook nog niet heb omdat ik Wi-Fi thuis gebruik), maar hij geeft mij geen keuze om dan bijvoorbeeld voor een gratis hotspot (of onbeveiligd netwerk) te kiezen terwijl dat er wel is. instelling misschien?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:13.