iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Wi-Fi op openbare netwerken doet het niet ! (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/68228-wifi-op-openbare-netwerken-doet-niet.html)

Ivanhoe01 13-08-10 00:32

Wi-Fi op openbare netwerken doet het niet !
 
Sedert enige tijd had ik fw 4.01 op mijn Iphone 3GS en zo vlug als dit ter beschikking was heb ik een jailbreak uitgevoerd met de nieuwste software(web procedure).
Maandag vertrokken we naar Frankrijk (Parijs) en alles werkte behalve Wi-Fi want op alle Wi-Fi netwerken die het toestel kon vinden kon men wel verbinding maken maar geen verbinding met het internet.
Zelfs op het hotel waar ik een paswoord ter beschikking had voor Wi-Fi verbinding ging het niet. Thuis wel (anders was ik hier wel veel eerder op gekomen).
Uiteindelijk ben ik begonnen met bepaalde cydia modules te verwijderen en op zeker ogenblik ging de iphone compleet vast op het appeltje... waarna het scherm terug zwart werd en na enige tijd opnieuw het appeltje and on and on. Uiteindelijk ben ik er wel in geslaagd het toestel compleet af te zetten.
Vandaag zijn we terug thuis gekomen en heb ik na een paar mislukte pogingen de originele Apple software terug ge´nstalleerd, ondertussen wel versie 4.02 en daarna een "restore" gedaan van de backup van de programma's, muziek en dergelijke.
Tot mijn grote verbazing was er wel onmiddellijk verbinding met mijn Wi-Fi thuis dus heeft de Iphone het paswoord onthouden !!!
Wat een fantastisch toestel toch !
Zal het nu in de toekomst internet mogelijk maken via netwerken in het buitenland, al dan niet met een paswoord ?
BTW Mijn provider Proximus en in het hotel in Parijs was dit Orange met een free password voor Orange, maar met jailbreak ging dit niet. Nu wel ?

eentje 13-08-10 07:47

als je een reservie kopie terugzet heb je meteen ook al je Wi-Fi wachtworden en dergelijke. harde reset in parijs ook geprobeerd?

Guest-20180925190238 13-08-10 09:28

Mijn 3GS met iOS 4.0.1 en jailbreakme JB werkt op alle Wi-Fi netwerken in binnen- en buitenland. Ook bij MacDonalds en andere free hotspots.

WDS001 13-08-10 09:47

 Verplaatst naar: GPRS / EDGE / UMTS / HSDPA / Wi-Fi / Tethering en tevens topictitel aangepast.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:13.