1.1.3 kan niet meer Wifi en Edge

1.1.3 kan niet meer Wifi en Edge discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) sinds gisteren onthoud mijn 1.1.3 geen Apn edge instellingen meer en ik kan niet meer op wifi. ik zie wel alle wifi netwerken en kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 February 2008, 11:11
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard 1.1.3 kan niet meer Wi-Fi en Edge

sinds gisteren onthoud mijn 1.1.3 geen Apn edge instellingen meer en ik kan niet meer op Wi-Fi.
ik zie wel alle Wi-Fi netwerken en kan ook mijn wep sleutel invoeren maar daarna gebeurd er niets meer. Na een phoneboot is hij de instellingen weer kwijt.

Voorheen kon ik ook zonder apn instellingen op internet (debitel) maar dat gaat nu ook niet meer.

Het begon met deze elende toen ik de 300 mb killer fix geinstalleerd had (is er al weer af) maar ik denk dat die zijn werk wel gedaan heeft in negatief opzicht.
Als ik Bossprefs open springt deze direct weer terug in het springboard.

Nu heb ik dus op geen enkele manier verbinding om iets (misschien een fix) te installeren.... iemand een idee?

*** UPDATE zondag 10 feb ***

Mijn conclusie van deze eerste post betreft de 300mb killer fix is misschien niet de echte oorzaak.
" Onder voorbehoud " ligt het waarschijnlijk aan de 1.1.3. prefs fix die ik via ifoneguide.nl heb
Ik was vergeten dat ik deze ook had geinstalleerd. zie verder vanaf post #10

Laatst gewijzigd door Sebastiaan; 10 February 2008 om 12:48. Reden: update
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 February 2008, 11:13
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Restoren Sebastiaan. En welke upgrade heb je gedaan die van het dev of die van Nate?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #3  
Oud 9 February 2008, 11:24
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

Ik heb de Dev-3 methode gebruikt, waarvan al gezegd werd dat er een 300mb fix op zat.
Echter bij het installeren van een app kwam de melding "out of disk space" of zoiets terwijl ik er amper iets op heb staan.
toen heb ik dus die 300mb patitie fix gedaan..... tja

ik ga nu restoren.
Maar dat heb ik eigenlijk nooit gedaan. Als ik in itunes op herstellen klik, dan heb ik de optie om te "zoeken" (automatische updates staan uit) en daarna vraagt hij of ik de fabrieksinstellingen wil herstellen
is dat goed?

of moet ik zelf naar mijn 1.1.3 ipsw bestand vewijzen via de andere restore modus

Laatst gewijzigd door Sebastiaan; 9 February 2008 om 11:32.
  #4  
Oud 9 February 2008, 11:27
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee je moet terug naar 111 met de shitftknop en dan herstellen Je moet ook niet de 300mb killer draaien maar de cleaner113
  #5  
Oud 9 February 2008, 11:55
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

Oh my god!! Restoren lukt niet !
Als ik met shift-restore mijn 1.1.1 file selecteer gaat het op het einde van de restore fout tijden controleren van de installatie ( onbekende fout 1015 )

Ook krijg ik hem nu niet in DFU restore. Ik heb geprobeerd de wiki te volgen, maar ik krijg de shutdown slider niet meer, alleen de afbeelding van het iphone kabeltje, en itunes zegt dat er een iphone in restoremodus in aangetroffen. als ik dan weer via shift select 1.1.1. kies gaat het op het einde weer fout (error 1015)

ook heb ik geprobeerd naar 1.0.2 terug te gaan en dan krijg ik direct al onbekende fout 2003

help !
  #6  
Oud 9 February 2008, 12:50
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

Ok... ik heb met appsnap installer vanaf mijn pc de phone uit DFU gehaald en nu boot hij in 1.1.1
ik heb alles erop gezet BSD/SSH/comm source/Anysim 1.1

MAAR ANYSIM GEEFT NU EEN FOUT: anysim cannot unlock this iphone....
ik ben weer in de wiki gaan zoeken en de persmissie op 777 gezet via winSCP maar het werkt nog niet


(ik ben dus nu van 1.1.3 gerestored naar 1.1.1)
Ik heb nu wel Wi-Fi en de install.app maar kan nu niet unlocken

is er een speciale handeling die ik vergeet?
ik heb nu 1.1.1(3A109a) gejailbreaked, hij kan niet bellen en anysim werkt niet
Mijn baseband is nu 04.02.13_G

Laatst gewijzigd door Sebastiaan; 9 February 2008 om 12:58. Reden: was een reboot vergeten, dus verhaal klopt niet
  #7  
Oud 9 February 2008, 13:16
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je had toch al anysim gedraaid dat hoeft maar een keer Bellen gaat pas weer in 112
  #8  
Oud 9 February 2008, 14:04
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

you made my day Michael !
Alles werkt weer...

Ik vind het zooo vreemd dat 1.1.3 ineens zo ovehoop ging, het is dus erg link om de 300mb killer fix te installeren, daardoor was ik al mijn instellingen kwijt en zorge ervoor dat apps crashte terug naar het springboard. aan deze "fix" zou een waarschuwing gehangen moeten worden voor installatie

toch kriebelt het om weer naar 1.1.3 te gaan.... ik kan nu altijd weer terug
  #9  
Oud 9 February 2008, 14:09
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ga en draai daar de cleaner113

Enne succes
  #10  
Oud 10 February 2008, 12:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 12
Standaard

ik heb nu al 2 keer dezelfde problemen.
zowel gisteren als vandaag een uk otb 1.1.2 unlock en jailbreak gedaan.
upgrade naar 1.1.3

Alles werkt perfect,bellen,youtube,Nederlandse taal.
daarna volgende pakketten genstalleerd:
1.1.3 prefs fix
1.1.3 mailfix
1.1.3 ringtone fix

Phone moet dan rebooten.
Gevolg: geen Wi-Fi meer.
En dit is me dus 2 keer overkomen.
Ik ben dan ook zeker dat met 1 van deze 3 programma's iets mis is.

U weze gewaarschuwd.
  #11  
Oud 10 February 2008, 12:12
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

Heee .... toen ik de 113 prefs fix van ifoneguide repo uitvoerde begonnen ook mijn problemen! zou het dat zijn geweest?
  #12  
Oud 10 February 2008, 12:16
froghn's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: twente
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sebastiaan Bekijk bericht
Heee .... toen ik de 113 prefs fix van ifoneguide repo uitvoerde begonnen ook mijn problemen! zou het dat zijn geweest?
Ik heb ook hetzelfde gehad en alleen nadat ik de prefs erop had gezet.
  #13  
Oud 10 February 2008, 12:32
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sebastiaan Bekijk bericht
Heee .... toen ik de 113 prefs fix van ifoneguide repo uitvoerde begonnen ook mijn problemen! zou het dat zijn geweest?
f*ckzooi.. hier nog een
  #14  
Oud 10 February 2008, 12:38
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Als je de dev-3 hebt uitgevoerd hoef je die fixes niet te installeren?
ik heb mijn iPhone geupgrade naar 1.1.3 geupgrade met behulp van de source van iClarified en alles werkte meteen.
__________________
Don't tell people your dreams, show them!
  #15  
Oud 10 February 2008, 12:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 40
Standaard

En hier nog n. Deze ochtend de ook de update vanuit 1.1.2 gedaan en alleen 1.1.3 Prefs Fix genstalleerd...
Als gevolg: geen Wi-Fi/EDGE meer. Denk dat dit best toegevoegd wordt aan de WIKI !
Ga nu proberen om terug te gaan nr 1.1.1 zoals hierboven...
  #16  
Oud 10 February 2008, 12:51
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Het staat er gewoon bij hoor bij de installer preffixDaar staat namelijk alleen gebruiken als je Nate zijn 113 update hebt uitgevoerd. En het kan niet vaak genoeg gezegd worden dat lezen zo moeilijk is
  #17  
Oud 10 February 2008, 12:57
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Ja ik heb de uprade naar 1.1.3 (DevTeam) uitgevoerd zonder dat ik 1 fix heb moeten installeren.

zoals ik net ook al aangaf, het beste is om je iphone te upgraden naar 1.1.3 met de source van iClarified. (Daarmee heb ik mijn iphone probleemloos geupgrade)
  #18  
Oud 10 February 2008, 12:59
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

Helemaal waar Michael.... maar omdat zo'n klein foutje zoveel problemen geeft is het echt een vermelding waard bij de topicstart van DEV-3 upgrade van ArB, want veel mensen volgen die en worden dan iig nogmaals gewaarschuwd. Ik heb ArB een pm gestuurd. hopen dat hij er iets mee wil doen.
  #19  
Oud 10 February 2008, 13:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 40
Standaard

@ Sebastiaan,
Dus als ik het nu wil oplossen, kunnen jullie even confirmeren, restoren nr 1.1.1 of naar 1.1.2 ?
Hoe gaat dat ook alweer? Of kan ik dit vinden op de wiki ? Welke link ?
Dan terug 1.1.3 ?
Txs !
  #20  
Oud 10 February 2008, 13:09
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Filipvdh Bekijk bericht
@ Sebastiaan,
Dus als ik het nu wil oplossen, kunnen jullie even confirmeren, restoren nr 1.1.1 of naar 1.1.2 ?
Hoe gaat dat ook alweer? Of kan ik dit vinden op de wiki ? Welke link ?
Dan terug 1.1.3 ?
Txs !
in het kort:
1) eerst terug naar 1.1.1 (wiki)
- als hij niet uit de DFU wil komen, proberen met apptap installer op je pc.

2) dan kun je in 1.1.1 niet bellen en moet je door naar 1.1.2 ( wiki )
- Oktoprep !

3) vanaf 1.1.2 moet je zelf weten wat je doet, je kunt dan weer bellen en alles werkt dan.
Ik ben zelf weer door naar 1.1.3 gegaan via de DEV-3 methode en alles is ok nu!

Dus let op dat je na 1.1.3 DEV3 methode geen fixes uitvoert van de iphoneguide repo (evt. wel de youtube fix)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan geen mail versturen na omschakeling EDGE naar Wi-Fi powerjos Wi-Fi 0 5 February 2011 10:55
Kan niet meer surfen over mijn Wi-Fi-netwerk spectre170 Wi-Fi 2 12 August 2010 13:47
Mail wel via Wi-Fi, niet via EDGE jericho2k Wi-Fi 0 29 May 2008 15:16
Na unlock geen Wi-Fi/edge meer Leduc Archief 2 10 February 2008 23:46
EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren Robbor iPhone algemeen 35 7 November 2007 23:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:50.