iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Wi-Fi erg ongevoelig op iPhone 4 (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/70339-wifi-erg-ongevoelig-op-iphone-4-a.html)

plindeman 30-08-10 00:35

Wi-Fi erg ongevoelig op iPhone 4
 
Sinds enige weken heb ik een iPhone 4 na hiervoor een 3G te hebben gehad. OP vakantie geweest dus het was nog niet zo opgevallen maar nu valt mij op dat de Wi-Fi van mijn iPhone wel heel erg ongevoelig is. Ik heb hier in huis 1 Airport express en een Airport extreme. Op 3 meter afstand van de Airport Express heb ik nog maar 2 streepjes. Op dezelfde plek zag ik met de 3Gs ook gewoon de Airport extreme maar de 4 ziet hem niet in het geheel niet. Ook de 3GS van mijn vrouw ziet de Airport veel beter.

Zijn er meer mensen met dit probleem, software? hardware? Moet ik hem nu gelijk al gaan terugbrengen?

Ben benieuwd naar ervaringen van anderen!

Peter

ninobeukeveld 30-08-10 10:10

maar gaat het laden van bijv. websites wel net zo goed als op de 3Gs, want als ik in bed lag met mijn 3Gs had, had had ik altijd 2 of 3 streepjes, maar met de iPhone 4 heb ik er meestal 1 of 2, maar heel soms 3. en ik maak ook gebruik van een Airport Express.

plindeman 31-08-10 23:02

Vanavond hier met een andere iPhone 4 vergeleken van een kennis. In de Wi-Fi lijst op zijn iPhone direct diverse access points zichtbaar terwijl die van mij alleen die van 3 meter verder op laat zien (met notabene maar 2 streepjes)
Op diverse plekken in huis getest en zijn iPhone 4 houd op alle plekken contact terwijl die van mij de connectie regelmatig verliest.

Later nog Wi-Fitrak geinstalleerd op beide iPhones. Deze app laat op de iPhone van m'n kennis ook meer AP's zien als op die van mij. Op zijn iPhone zie ik een sterkte van -43 voor de Airport express 3 meter verder op. Op exact hetzelfde moment op mijn iPhone een sterkte van -65

Op beide iPhones is iOS 4.0.2 geinstalleerd.

Zou het nog zin hebben te wachten op iOS 4.1 omdat er wellicht in de Wi-Fi iets gefixed is net als in de update toen voor de iPad of is dat ijdele hoop en is er in de hardware toch echt iets mis en moet ik hem gewoon terugbrengen?

plindeman 02-09-10 22:21

Heb gisteren de iPhone maar weer ingeleverd. Nu maar afwachten tot ie terug is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:31.