iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Wi-Fi verbreekt verbinding (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/76444-wifi-verbreekt-verbinding.html)

Robzster 29-10-10 11:34

Wi-Fi verbreekt verbinding
 
Ik heb sinds enkele dagen de Iphone 4. Hiervoor had ik de 3G. Het volgende probleem doet zich nu voor. Thuis heb ik een probleemloze Wi-Fi verbinding met mijn netwerk. Echter op mijn werk traceert hij ook het draadloze netwerk en maakt daar verbinding mee. Tot zover goed. Maar zodra ik de telefoon uitschakel wordt de verbinding met het netwerk verbroken. Bij instellingen Wi-Fi staat het desbetreffende netwerk wel aangevinkt maar heb geen signaal. Als ik kies voor de optie "vergeet dit netwerk" en alles opnieuw invoer, doet ie ht wel weer. Maar je begrijpt dat dit niet echt makkelijk werkt. Het zou betekenen dat ik mijn telefoon constant standby moet laten. Wie herkent het probleem of heeft de oplossing? De 3G versie werkte ook op mijn werk probleemloos.

beyazz 29-10-10 14:48

Je zegt zelf "als ik de telefoon uitschakel", maar ik neem aan dat je bedoeld dat je de telefoon in stand-by modus zet?

Maar goed, heb je dit probleem ook thuis?

Robzster 29-10-10 14:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door beyazz (Bericht 593124)
Je zegt zelf "als ik de telefoon uitschakel", maar ik neem aan dat je bedoeld dat je de telefoon in stand-by modus zet?

Maar goed, heb je dit probleem ook thuis?

Ja, dat bedoel ik eigenlijk ook. Als ik hem op standby zet en dan weer inschakel is de verbinding weg. Het icoontje linksboven is dan ook weg. Maar het netwerk blijft wel aangevinkt als verbinding. Thuis heb ik dit probleem dus niet.

beyazz 29-10-10 14:57

Je zou dus kunnen vaststellen dat niet aan de iPhone ligt, misschien is het signaal op je werk niet sterk genoeg. Waardoor dus de iPhone de verbinding na een tijd verbreekt..

Robzster 29-10-10 15:01

Ik zit ongeveer 5 meter van de router verwijderd, dus ik geloof niet dat het daar aan ligt. En zeg ik iets geks al ik stel dat ik het met de 3g niet had?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:23.