iPhone 3G, 3G internet werkt niet, wifi wel?

iPhone 3G, 3G internet werkt niet, wifi wel? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door dudethatsweet Ik heb exact hetzelfde probleem op mijn iPhone 3G. Ik heb net contact opgenomen met de klantenservice van KPN. Die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 30 November 2010, 16:16
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dudethatsweet Bekijk bericht
Ik heb exact hetzelfde probleem op mijn iPhone 3G. Ik heb net contact opgenomen met de klantenservice van KPN. Die hebben mij doorgestuurd naar de technische dienst en hebben het probleem opgelost.
Ik denk de mensen hier wel willen weten wat ze hebben gezegd dan bij KPN en hoe ze het hebben opgelost?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 30 November 2010, 17:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 20
Standaard

Ben er inmiddels achter, dat het in de sim van Ben zit. MAAR HET WERKT WEER!!
Heb vandaag alle vorige fw versies geprobeerd, altijd zelfde resultaat. M'n oude 2G er eens bij gepakt. Die had nog wel de instelmogelijkheden. Sim van Ben er in. En?? Geen mogelijkheden meer. Prepaid sim van Vodafone weer terug in de 2G en hup daar zijn de instellingen weer. Ook even geprobeerd op de 3G met vodafone sim. En daar zijn de instellingen weer.

Oplossing die voor mij heeft gewerkt is: Sim van vodafone er in en naar de instellingen van mobiele data. Scherm open laten staan en sim verwisselen (in mijn geval dus naar Ben). Scherm blijft, maar nu met instellingen van t-Mobile. Die overschrijven naar Ben instellingen en scherm verlaten.
Test met safari, weer app en email werkt. Nadeel, kom nu alleen niet meer in instellingen, want die blijven niet hangen.

Ga truckje nu ook even proberen op ios 4.2 op de 3g om te kijken of het daar ook werkt.
  #23  
Oud 30 November 2010, 17:52
aeh aeh is offline
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2009
Berichten: 70
Standaard

@dudethatsweet
hoe hebben ze bij KPN dit voor je gedaan dan?
__________________
iPad Pro 32gb, iPhone 6s 64gb, iPhone 6 64gb, Macbook Retina 2016
  #24  
Oud 30 November 2010, 19:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aeh Bekijk bericht
@dudethatsweet
hoe hebben ze bij KPN dit voor je gedaan dan?
Ik heb werkelijk geen idee. Had het probleem verteld en toen werd ik in de wacht gezet. Na 1 minuut kreeg ik te horen dat het probleem was verholpen. Ik denk dat de technische dienst de APN instelling heeft veranderd, wat je nu met de nieuwe update niet zelf meer kunt doen.
  #25  
Oud 30 November 2010, 19:27
aeh aeh is offline
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2009
Berichten: 70
Standaard

Ok dan zullen ze dat ook wel van een afstand kunnen.

Ik heb echter van ons telecom tussenpersoon ook de mogelijkheid gekregen om dit zelf te doen en gelukkig werkt het. Ik plaats de link, echter volgens mij alleen voor Zakelijk KPN of Vodafone

Intercity Zakelijk

Eindelijk weer verbinding via 3G, je merkt ineens hoe je gewend bent aan internet onderweg
  #26  
Oud 1 December 2010, 12:38
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2008
Locatie: Siddeburen
Berichten: 11
Standaard

ik heb het zelfde probleem, met ios 4.2.1 dat ik geen verbinding meer heb over het mobiele datanetwerk.

na een paar keer gebeld te hebben met KPN, hebben ze me verteld dat de enige oplossing tot nu toe, is om de iphone te herstellen naar 4.1
  #27  
Oud 1 December 2010, 12:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 29
Standaard

Ik heb hem hier op 4.1 draaien....maar daar hetzelfde probleem hoor!
Geen 3G internet en dus ook geen mogelijkheid om de instellingen handmatig te veranderen.....
  #28  
Oud 1 December 2010, 12:55
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2008
Locatie: Siddeburen
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paultjebolks Bekijk bericht
Ik heb hem hier op 4.1 draaien....maar daar hetzelfde probleem hoor!
Geen 3G internet en dus ook geen mogelijkheid om de instellingen handmatig te veranderen.....
Wat vreemd, want toen ik nog op 4.1 draaide kon ik de instellingen wel aanpassen en had ik ook gewoon 3g internet.
  #29  
Oud 1 December 2010, 13:06
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2010
Berichten: 51
Standaard

Ik lijk hetzelfde probleem te hebben met mijn 3GS. Provider is overigens Hi.
Overigens staat er wel een 3G symbool bovenin de Iphone. Bij sommige applicaties geen enkel probleem, zoals Telegraaf, Whatsapp, Ipc of Tapatalk.
Andere app krijgt de Iphone geen verbinding, zoals buienradar, we rule, we city, etc.

Programma's opnieuw installeren werkt niet, Iphone opnieuw opstarten ook niet.
Verder kan ik ook niet de internetinstellingen aanpassen, ik mis de optie dus ook.
__________________
Iphone 3GS + Ipad 16 GB op 4.2 (zonder jailbreak)
  #30  
Oud 1 December 2010, 13:09
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2008
Locatie: Siddeburen
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Krusko Bekijk bericht
Bij sommige applicaties geen enkel probleem, zoals Telegraaf, Whatsapp, Ipc of Tapatalk.
het word steeds gekker
ik kan geen whatsapp gebruiken met 4.2.1, krijg geen verbinding. alleen als ik via Wi-Fi probeer.
  #31  
Oud 1 December 2010, 13:44
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2010
Berichten: 51
Standaard

Zojuist gebeld met Hi... Ook ik kreeg het advies om terug te gaan naar 4.1.
Medewerker vertelde mij dat er bij een update naar 4.2 ook een update had moeten plaats vinden voor APN
  #32  
Oud 1 December 2010, 13:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 6
Standaard

Voor mijn Iphone 4 - KPN met versie 4.2.1 heb ik de oplossing binnen:
Onderstaande handelingen uitgevoerd en het werkte weer!

[FONT=Calibri][SIZE=3]Een oplossing is voor handen via onderstaande site:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri]deze site moet je benaderen met de I-Phone via Wi-Fi[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]typ de link in: [FONT=Calibri][SIZE=3]http://www.unlockit.co.nz[/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]klik op 'continue' [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]klik op 'custom APN'[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]bij APN vul je het woord 'internet' in [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]klik op 'create profile'[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Calibri]Vervolgens moet je dan nog even op 'installeren' klikken en [/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=Calibri]je kunt weer internetten.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Veel succes en ik hoop dat hiermee weer een aantal mensen geholpen zijn..[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
  #33  
Oud 1 December 2010, 13:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik zie dat de gekopieerde tekst niet helemaal lekker wordt weergegeven:

www.unlockit.co.nz
Klik op 'continue'
Klik op 'custom APN'
Vul bij APN het woord 'internet' in
Klik op 'create profile'
Klik op 'installeren'

en dan werkt het weer..
  #34  
Oud 1 December 2010, 14:04
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2008
Locatie: Siddeburen
Berichten: 11
Standaard

bij mij werkt dit helaas niet.
zowel via de install knop als via de mail knop niet.
  #35  
Oud 1 December 2010, 15:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2010
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bvanthiel Bekijk bericht
Ik zie dat de gekopieerde tekst niet helemaal lekker wordt weergegeven:

www.unlockit.co.nz
Klik op 'continue'
Klik op 'custom APN'
Vul bij APN het woord 'internet' in
Klik op 'create profile'
Klik op 'installeren'

en dan werkt het weer..
Bij mij werkte dit uitstekend
Ik heb Simyo prepay dus moest bij APN 'basicinternet' invoeren.
Alles doet het weer via 3G

Bedankt voor deze oplossing!!!

Laatst gewijzigd door Cowley; 1 December 2010 om 15:52.
  #36  
Oud 1 December 2010, 20:58
aeh aeh is offline
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2009
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aeh Bekijk bericht
Ok dan zullen ze dat ook wel van een afstand kunnen.

Ik heb echter van ons telecom tussenpersoon ook de mogelijkheid gekregen om dit zelf te doen en gelukkig werkt het. Ik plaats de link, echter volgens mij alleen voor Zakelijk KPN of Vodafone

Intercity Zakelijk

Eindelijk weer verbinding via 3G, je merkt ineens hoe je gewend bent aan internet onderweg
Probeer bovenstaande link, lijkt mij dat dat moet lukken. Is alleen wel voor Vodafone of KPN zakelijk
  #37  
Oud 2 December 2010, 14:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bvanthiel Bekijk bericht
Ik zie dat de gekopieerde tekst niet helemaal lekker wordt weergegeven:

www.unlockit.co.nz
Klik op 'continue'
Klik op 'custom APN'
Vul bij APN het woord 'internet' in
Klik op 'create profile'
Klik op 'installeren'

en dan werkt het weer..
Meneer Bvanthiel: Hartstikke bedankt man....wat een simpele oplossing en het werkt!
Eindelijk...na weken wachten een telefoon waarop alles het doet!
  #38  
Oud 2 December 2010, 20:52
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2010
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bvanthiel Bekijk bericht
Ik zie dat de gekopieerde tekst niet helemaal lekker wordt weergegeven:

www.unlockit.co.nz
Klik op 'continue'
Klik op 'custom APN'
Vul bij APN het woord 'internet' in
Klik op 'create profile'
Klik op 'installeren'

en dan werkt het weer..
gelukkig na even neuzen naar het probleem al snel de oplossing gevonden bedant!!
  #39  
Oud 2 December 2010, 22:42
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik heb ook een internetprobleem met mijn iPhone 3G. Alleen dan omgekeerd: 3G en draadloos internet doet het gewoon alleen Wi-Fi niet. In 'instellingen' is Wi-Fi grijs en kan ik niks aanklinken of iets dergelijks. Hierdoor kan ik ook maar 1 dag met mijn accu doen. Onderlaatst deed hij het weer een paar dagen en deed mijn accu het 2 dagen(ruim). Hij is al opnieuw gereset, software er opnieuw opgezet alles maar hij doet het dus nog steeds niet. Weet iemand hier raad mee?!

Gr. Lein
Reageren

Labels
3g internet, internet, probleem, provider hi, Wi-Fi


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3G Telfort, bellen werkt niet Wi-Fi/internet wel Schippertje KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 29 March 2011 15:52
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 01:46
gmail werkt wel op Wi-Fi maar niet op 3g dennisiphone Wi-Fi 0 1 November 2009 15:30
3.0: vind wel Wi-Fi maar werkt niet tommehh Wi-Fi 15 28 June 2009 19:37
Wi-Fi Thuis werkt niet op mijn Iphone maar wel op die van vriend deaapdaar Wi-Fi 0 20 May 2009 19:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:33.