iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Geen Wi-Fi meer op iPod Touch (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/79871-geen-wi-fi-meer-op-ipod-touch.html)

LindsayQ 12-12-10 12:46

Geen Wi-Fi meer op iPod Touch
 
Mijn vader heeft sinds een half jaartje een iPod Touch en hij is er zowat mee vergroeid. Maar sinds een dag of twee kan hij amper verbinding maken met Wi-Fi, en we krijgen hem ook niet meer aan de praat. Het Wi-Fi-icoontje verschijnt met een paar streepjes, en dan verdwijnt hij weer. Zo gaat het maar door. Ik heb de stappen op de website van Apple opgevolgd, netwerk vernieuwen etc, maar volgens mij heb ik het probleem alleen maar erger gemaakt, want zelfs als het Wi-Fi-icoontje er nu staat, kan hij geen verbinding maken.

Alle andere Wi-Fi-apparatuur in huis doet het wel gewoon: drie iPhones, een iPad, een computer, drie laptops, alles doet het gewoon. Behalve die iPod Touch. Er is niets veranderd aan de router, heb hem al gereset maar geen resultaat. We hebben Mac-filtering en daar staat de iPod gewoon tussen.

Heeft iemand tips wat ik nog meer kan proberen? M'n vader is zo kwaad dat dat ding het niet meer doet, dat hij hem zo in de plomp gooit, dus ik heb hem even afgepakt (en vervolgens doet hij het helemaal niet meer :o ).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:31.