iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Probleem met streaming radio luisteren via Wi-Fi op iphone 4 aangesloten op Dock (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/83573-probleem-streaming-radio-luisteren-via-wifi-op-iphone-4-aangesloten-op-dock.html)

basvdkant 29-01-11 19:15

Probleem met streaming radio luisteren via Wi-Fi op iphone 4 aangesloten op Dock
 
Hallo,

Ik heb onlangs via Ibood de Roth Audio Charlie 2.0 Speakersysteem met Draadloos Dock voor iPhone en iPod gekocht. Zie: CHARLiE 2.0 : Roth Audio
Via mijn iphone 4 kan ik daar prima de muziek die ik via Itunes daar op heb gezet afspelen. Echter toen ik dat dock kocht wilde ik ook radio erop luisteren. Ik dacht, dat kan ook mooi via mijn iphone. Helaas loop ik nu tegen het volgende probleem op.

Ik heb de 3FM app en de Slam FM app gedownload en kan hier prima radio op luisteren (via de luidspreker of headset). Streamen via internet. Alleen als ik mijn iphone aansluit op het dock valt ineens de verbinding weg en dus het geluid. Ik heb deze verbinding via Wi-Fi. Als ik de iphone dan weer uit het dock haal dan gaat die weer naar 3 streepjes en gaat de radio direct weer aan. Het probleem doet zich overigens ook voor met 3G verbinding. Erg vreemd en vooral jammer. Ik heb ook geprobeerd om de bufferlengte helemaal vooruit te zetten maar ook dit gaf geen resultaat.

Is hiervoor een oplossing? Misschien iets met de instellingen of een App waarbij dit probleem zich niet voordoet? Ik hoor het graag.

Groet,
Bas

willemblusser 29-01-11 20:19

Volgens mij moet je de vliegtuigmodus uitzetten en dan zou het normaal moeten werken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:12.