iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Buitenland. Heb verbinding... geen internet!! hoe? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/84381-buitenland-verbinding-geen-internet.html)

Anne4444 08-02-11 18:13

Buitenland. Heb verbinding... geen internet!! hoe?
 
Ik zit momenteel in Spanje en heb om kosten te besparen de knop dataroaming gewoon uitstaan. Op straat hoeft hij niet om de zoveel tijd mijn mail te checken. Maar hier in mijn huis heb ik gewoon Wi-Fi en dan wil ik wel dat het internet het doet.

Ik heb verbinding met de router, heb bovenin beeld het Wi-Fi icoontje branden maar als ik Safari opstart krijg ik de melding dat ik niet kan internetten omdat dataroaming uit staat... (overigens als ik de knop dataroaming aanzet gaat mijn Wi-Fi verbinding weg totdat ik weer de dataroamingknop uitzet)

Help???
Wie weet hoe ik het werkend krijg?

heili070 19-02-11 20:56

Ik heb exact hetzelfde probleem. Is er al een oplossing?

ButcherJF 19-02-11 22:25

Wellicht helpt een harde reset, anders doe je een herstel van de netwerkinstellingen via Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.

heili070 20-02-11 12:33

Ik heb een harde reset en herstel netwerkinstellingen gedaan, en het werkt! Jammer dat ik nu niet weet waarom. Enig idee?

Overigens zat ik bij vrienden in Spanje. Ik kreeg het password van de Wi-Fi aldaar. Dat bleek later het verkeerde te zijn, maar daar krijg ik geen melding van! Klopt dat? Ik zag dat er geen IP nummer verscheen, dus dat geeft ook aan dat er geen verbinding is, toch?

Weer later kreeg ik het correcte password, nu wel een IP nummer, maar weer geen internet..... dan maar weer de harde reset en herstel netwerkinstellingen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:04.