iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Geen Wi-Fi Met Iphone 3G 4.1 (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/87112-geen-wifi-iphone-3g-4-1-a.html)

xl3igplayer 19-03-11 21:03

Geen Wi-Fi Met Iphone 3G 4.1
 
hallo,

ik heb een iphone 3G met de versie 4.1
Ik kan geen verbinding maken met Wi-Fi,
Mijn thuis netwerkt kan hij niet vinden ( ja Wi-Fi staat aan )
Bij Gratis Hotspots zoals MC donnalds kan hij ook niet vinden
Mijn thuis netwerkt kan hij heel af en toe vinden dan typ ik me wachtwoord in ( is zeker weten goed ) en dan zegt me iphone ( verbinding maken mislukt ) en dan is het netwerk weer weg en kan ik hem niet meer vinden . ik heb hem gejail breakt. hij heeft het eigelijk nooit goed gedaan maar nu ben ik het wel een beetje zat.

als ik een oplossing zou kunnen vinden ben ik heel erg blij !!

ik had een ipod toen ik me iphone ook nog had, ik had met me ipod gewoon verbinding en met me iphone niets ... hij kon het netwerkt niet eens vinden
ik heb pas de router opnieuw opgestart, wachtwoord verander, naam veranderd, channel veranderd ( alle 13 geprobeerd xD levenloos) ook geprobeerd met me ipod uit, ik heb gewoon alles geprobeerd,
maar hoe kan ik dit oplossen :confused:

Mukadder 25-03-11 11:49

Sinds een paar dagen heb ik geen Wi-Fi meer. Hij herkent het, maar duurt maar een paar seconden en dan valt de verbinding weer weg. Dit is niet alleen op het thuisnetwerk, maar ook op het werk waar ik ook gebruik kon maken van Wi-Fi.
Ik krijg de melding " kan geen verbinding met netwerk maken".
Ik hoop dat iemand een oplossing voor mij heeft en dat ik niet hoef te herstellen.

batomabas 25-03-11 17:07

ik heb precies het zelfde :(
ik heb van alles geprobeerd maar het lukte maar niet. maar ik heb hoop :) want, hij doet het steeds beter. want het begin kon die niet eens een netwerk vinden, nu vind die ze altijd maar kan ik nog geen verbinding maken. nu kan ik ff verbinding maken maar dan duurt het maar 5 minuten en hij valt weer weg.
1 ding wat bij mij heel erg heeft geholpen is DFU. als je dat doet, zet hij er de nieuweste software op en hij verwijderd alles en zet het er op nieuw op.

Mukadder 27-03-11 19:35

Ik heb het hersteld maar helaas nog steeds niets, herkent geen enkel netwerk meer.

Maykehagens 28-03-11 10:26

Hallo,
Ik heb net een weekje mijn Iphone 4 en heb ook het probleem dat de (thuis) Wi-Fi-verbinding steeds weer uitvalt. Als ik de verbinding verwijder kan ik weer opnieuw inloggen (na de sleutel weer ingevoerd te hebben).
Weet iemand hoe dit op te lossen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:24.