iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Kan niet online gamen.. (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/89841-niet-online-gamen.html)

Matimor 25-04-11 02:18

Kan niet online gamen..
 
Ik heb een tijdje geleden hier thuis Telenet fibernet laten plaatsen en sinds dan ging mijn eigen draadloze router niet meer van d-link, vandaag heb ik eens gekeken voor dit op te lossen, ik moet gewoon einde van mijn ip op 1.1 zetten ipv 0.1.

Wat nu het probleem is is dat ik met mijn iPhone4 niet online kan gamen met die d-link router, ik krijg meldingen dat ik geen internet heb als ik online wil gamen en ik heb wel verbinding met mijn router want ik kan op safari surfen. Maar dingen zoals online gamen en emails downloaden en op msn gaan lukt allemaal niet.. Als ik dan beneden mijn Wi-Fi op die router van telenet aansluit werkt alles wel perfect.. Hoe komt dit? Ik wil op mijn kamer kunnen gamen op m'n iPhone xd

Hopelijk snel een antwoord.

Mvg,
Lorenzo

ButcherJF 25-04-11 08:56

Gebeurt dat surfen wel via de nieuwe router? Niet via 3G of de andere router?

Hoe dan ook, je zult het ws. moeten zoeken in de instellingen van de router. Lees de gebruiksaanwijzing eens door en kijk wat je evt. nog open moet zetten aan poorten e.d. dan wel wat je in moet stellen (MAC-filtering?) om toch te kunnen gamen enz.

Matimor 25-04-11 10:30

Ja het surfen gebeurt via de router, want 3G staat uit bij mij en ik heb geen andere routers staan waar ik verbinding kan met maken.

Het zal inderdaad ergens in de opties van mijn router zijn, maar waar is de vraag.. ik ken daar niet te veel van :P
Een router beveiligen en ip veranderen is ook maar het enigste wat ik kon van die router, maar zal eens kijken voor een handleiding.

Bedankt alleszins voor het helpen al.

Mvg,
Lorenzo

Matimor 25-04-11 11:28

Het is opgelost.. ik heb nieuwe firmware geinstalleerd voor men router en plots werkt alles perfect op m'n Iphone.. raar maarja.. ben blij dat het werkt nu.

Mvg,

Lorenzo


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:43.