iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   Kan geen verbinding maken met Wi-Fi Netwerk (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/93570-geen-verbinding-maken-wi-fi-netwerk.html)

Daantromp 18-06-11 11:55

Kan geen verbinding maken met Wi-Fi Netwerk
 
Hallo,

Nadat mijn iphone in de wasmachine terecht was gekomen deed mijn Wi-Fi functie het niet meer goed. Ik kan nu alleen nog maar ons eigen netwerk vinden als ik heel dicht bij de router ga zitten (ong 1 meter). Dan vind mijn iphone ons netwerk wel, maar telkens als ik dan verbinding wil maken krijg ik de foutmelding dat mijn iphone niet verbinding kan maken met het netwerk. Heeft iemand hier een oplossing op of is het gewoon permanente vochtschade?

ad9007i 18-06-11 14:19

hoeveel dagen geleden is je iphone in de wasmachine geweest?
anders kan je hem laten maken bij de apple service of bij iemand anders.
wat je mssn eerst is doet is hem in een warme plaats zetten of met de haardroger over het toestel gaan.maar niet te dicht en vooral niet op je scherm, dan zou de lijm die je touchscreen vasthoud kunnen loskomen
wees voorzichtig!

Daantromp 18-06-11 15:34

Het is al een paar maanden geleden gebeurd, ik heb hem op de kachel gelegt en helemaal laten drogen, dat heeft ook wel gewerkt want de batterij ging steeds langer mee. Ik heb hem 2 dagen geleden opgestuurd naar ISN Service. Daar een vochtshade onderzoek laten doen en daar is ie ultrasoon gereinigd. Ze hadden alleen de microfoon gerepareerd (die het tevens ook niet meer deed), over het Wi-Fi probleem zeiden ze dat het een defect was op het moederbord. Maar zeker waren ze niet.

xl3igplayer 18-06-11 17:05

ik heb ook zo iets maar ik heb een Iphone 3g en als ik me telefoon op de router leg dan vind hij het pas het netwerk, en wil ik verbinen het ik precies het zelfde probleem, ik ben naar iemand gegaan die er iets meer van weet en die zegt dat het dan aan je ontvanger van je Iphone / ipod ligt.

hij wist er ook geen oplossing voor ! dus ik zou je niet kunne helpen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:43.