iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wi-Fi (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/)
-   -   schakelen Wi-Fi 3gs (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f117/wi-fi/95973-schakelen-wifi-3gs.html)

jiggy1965 23-07-11 20:25

schakelen Wi-Fi 3gs
 
In de buurt van Wi-Fi zal mijn iphone automatisch verbinding ermee maken wat natuurlijk prima is. Alleen, merkte vandaag dat ik dan geen email kan versturen omdat hij dan geen verbinding kan maken met het smtp adres van vodafone waarschijnlijk. Dan zou ik even moeten schakelen tussen de Wi-Fi waar ik toevallig zit (thuis) en het vodafone netwerk waar ik de iphone bij hem. Is er een manier om daartussen te schakelen? Dat ik dus even van Wi-Fi naar vodafone kan gaan om te maken en daarna met een knopcombinatie weer terug naar de Wi-Fi of zoiets?

simlockvrij 23-07-11 23:12

ja met een jailbreak, of via je instellingen Wi-Fi uitzetten, maar ik snap niet hoe je via je thuisnetwerk niet kan mailen?
via sommige openbare netwerken is dat dicht gezet om te voorkomen dat het netwerk overbelast word, maar thuis?

jiggy1965 23-07-11 23:35

komt niet omdat ik dan op de Wi-Fi van mijn pc verbinding heb? en dat ik dan als uitgaand adres die van mijn eigen provider zou moeten gebruiken? Het is niet zo dat ik enkel via authsmtp.vodafone.nl kan versturen als ik op het mobiele netwerk van vodafone zelf zit?

simlockvrij 24-07-11 00:05

volgens mij staat vodafone er los van, ik neem aan dat je internet vanaf je router hebt? zou gewoon moeten werken, al een keer opnieuw gekoppeld en router gereset?
instellingen router?

jiggy1965 30-07-11 12:43

Zodra ik thuis op de Wi-Fi zit of bij mijn moeder kan ik niet via authsmtp.vodafone.nl mailen. Zou alleen kunnen als ik via het 3GS netwerk zou mailen vermoed ik. Dus vroeg mij daarom af of het mogelijk zou zijn om na zo'n automatische Wi-Fi connectie deze uit te schakelen om weer even terug te keren naar 3GS te mailen.

Lastig als je dan ergens zit, de iPhone een Wi-Fi vind (hier, thuis, macdonalds), je de iPhone er verbinding mee laat maken, je een mailtje wilt sturen en dat niet gaat omdat je dan weer terug moet naar 3GS .

Kan natuurlijk wel als je per Wi-Fi locatie diens smtp adres gebruikt. Maar iets als 'kies ander netwerk' en dan 3GS kunnen kiezen zodat ik weer op Vodafone zit zodat ik kan mailen, zoiets zoek ik eigenlijk.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:59.