Geen GPRS (data) icoon in USA

Geen GPRS (data) icoon in USA discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben nu in de VS en heb een KPN internationaal data abonnement in mijn iPhone 4. Vorige maand heb ik deze combinatie perfect kunnen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 December 2011, 15:32
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 8
Standaard Geen GPRS (data) icoon in USA

Ik ben nu in de VS en heb een KPN internationaal data abonnement in mijn iPhone 4. Vorige maand heb ik deze combinatie perfect kunnen gebruiken in Peru, Brazilie.

Ik ben nu in Houston, Texas, en ik krijg geen data verbinding.
Roaming staat aan, netwerk instellingen zijn al herstelt.
APN instelling van KPN worden netjes geladen.

Maar het data icoon wordt niet weergegeven. Ik heb daarnaast een Vodafone sim gebruikt, die heeft hetzelfde.

Iemand een suggestie?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 December 2011, 15:49
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.977
Standaard

Is er GSM dekking in het gebied waar je nu bent?

(Of alleen CDMA?)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 16 December 2011, 16:43
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 8
Standaard

Geen idee, op de blackberry van familie staat UMA of soms EDGE.
UMA is een soort van 3G -> High-Speed Downlink Packet Access - Wikipedia
  #4  
Oud 17 December 2011, 05:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 8
Standaard

Mijn notebook (ook KPN) heeft wel gewoon connectie, dus het lijkt er op dat de iPhone toch niet helemaal goed staat ingesteld... iemand suggesties?
  #5  
Oud 17 December 2011, 21:15
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 8
Standaard

Zojuist een iPhone 4S gekocht in de USA, zelfde probleem.
Lijkt dus een probleem te zijn met de simkaart ism iphone.
Iemand?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon USA zonder data? Chicco68 iPhone Navigatie 2 26 September 2010 22:26
Goedkope oplossing voor DATA in USA en/of Canada? MCNO Internet in buitenland (roaming) 2 13 September 2010 16:20
Simcard Data/gprs/3g in Israel MacF Internet in buitenland (roaming) 1 29 March 2010 11:40
Airport/GPRS icoon Flame8 Archief 1 19 March 2008 20:20
GPRS icoon alleen zichtbaar als GPRS actief is Bomans Archief 3 1 March 2008 05:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:43.