iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Internet in buitenland (roaming) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f84/internet-buitenland-roaming/)
-   -   SMS Orange naar buitenland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f84/internet-buitenland-roaming/4059-sms-orange-naar-buitenland.html)

willy83 24-12-07 18:37

SMS Orange naar buitenland
 
Ik heb nu al 3x gehad dat ik een sms naar zwitserland stuurde en hij daar niet werd ontvangen door diegene, voor de iPhone had ik nergens last van, weet iemand of dit een bekend probleem is en zo ja wat is de oplossing hier voor :confused:

Alvast bedankt

Edit:

Firmware 1.1.2 bootloader 4.X en een turbosim icm een orange sim.

Edit2:
Ook nog even het nummer van de sms centrale geprobeerd aan te passen maar dat ging dus niet, ik heb een hele nieuwe sim van Orange dus ik neem aan dat het daar gewoon goed in staat (+31)

R@MIREZ 10-01-08 17:00

Ik heb geen probleem met SMSjes sturen vanaf een NL Orange kaart naar CH nummers, behalve naar 1 nummer: Mijn eigen CH nummer. Hoe dat komt ben ik nog niet achter. Overigens krijg ik daarvan dan wel een melding op mijn Nl telefoon, iets in de geest van "recipient not recognized". Bellen gaat trouwens wel... Ik heb een Nextsim.

eurobrowser 10-01-08 18:38

Geen idee of het met jullie probleem te maken heeft, maar probeerde vandaag CH te bellen en de verbinding werd na de eerste keer overgaan meteen verbroken. Mobiel nummer gebeld en die deed het wel. Maar het rare is dat de persoon gewoon achter z'n buro zat en niet aan het bellen was ofzo. Op een andere vaste lijn terug gebeld zonder probleem. Nog even met iphone geprobeerd.... zelfde probleem.

Deze middag deed het nummer het dan ineens weer wel vanaf de iPhone.

Zou dit iets met de instellingen in een plist-je te maken kunnen hebben?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:03.