iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ringtones en Wallpapers (https://forum.iculture.nl/f22/media/f23/ringtones-wallpapers/)
-   -   Wallpaper Gallery overzetten naar je afbeeldingen (https://forum.iculture.nl/f22/media/f23/ringtones-wallpapers/11343-wallpaper-gallery-overzetten-naar-afbeeldingen.html)

ThomasIphone 16-04-08 11:08

Wallpaper Gallery overzetten naar je afbeeldingen
 
Hallo,

Wie kan mij vertellen of het mogelijk is, en zo ja hoe, om de afbeeldingen die je bij de wallpaper app. van installer hebt opgeslagen over kan brengen naar je afbeeldingen. En zo dus ook deze afbeeldingen op je computer kan zetten?

Ik heb namelijk een paar vette afbeeldingen weten te bemachtigen en die wil ik graag op me computer hebben (Vista, 8gb Iphone 1.1.4)

DaveyY 16-04-08 15:41

gewoon browsen naar wallpapers?

macfreaker 16-04-08 16:00

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ThomasIphone (Bericht 99295)
Hallo,Wie kan mij vertellen of het mogelijk is, en zo ja hoe, om de afbeeldingen die je bij de wallpaper app. van installer hebt opgeslagen over kan brengen naar je afbeeldingen. En zo dus ook deze afbeeldingen op je computer kan zetten?Ik heb namelijk een paar vette afbeeldingen weten te bemachtigen en die wil ik graag op me computer hebben (Vista, 8gb Iphone 1.1.4)

Ik heb thuis een mac en op het werk spijtig genoeg een windpc , maar wanneer ik het kabeltje aansluit op het werk dan krijg ik de vraag of ik mijn fotos op de pc wil overbrengen. Dus denk ik dat dit voor jou ook moet werken.

Chieleke93 10-05-08 09:55

Ik denk dat je bedoelt dat je ze niet kunt vinden van het programma 'wallpaper' geinstalleerd via installer...

Na even zoeken vond ik ze hier:

/private/var/mobile/Library/Wallpaper


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:31.