iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Ringtones en Wallpapers (https://forum.iculture.nl/f22/media/f23/ringtones-wallpapers/)
-   -   SMS toon die elke minuut wordt herhaald (https://forum.iculture.nl/f22/media/f23/ringtones-wallpapers/85500-sms-toon-elke-minuut-wordt-herhaald.html)

mrbp 24-02-11 01:34

SMS toon die elke minuut wordt herhaald
 
Hallo allemaal,

Is het mogelijk om mijn iphone zo in te stellen dat, bij ontvangst van een smsje, de sms toon (bijvoorbeeld) elke minuut wordt herhaald totdat ik mijn telefoon ontgrendel?

Zo nee, heeft iemand dan een goede suggestie om te voorkomen dat je een binnenkomend sms bericht in eerste instantie mist?

Vriendelijke groet,
mrbp

eentje 24-02-11 09:21

dat kan standaard al.

instellingen > berichten --> herhaal melding aanvinken (als u een bericht negeert, wordt u nog tweemaal gewaarschuwd. om de hoeveel tijd weet ik niet.

mrbp 24-02-11 18:36

Sorry, ik zie dat ik mijn vraag had moeten verduidelijken. De standaard mogelijkheid op de iPhone kende ik al. Wellicht dat ik voortaan mijn vragen niet meer om half twee s’nachts moet formuleren:).

Waar het om gaat is het volgende. Ik ontvang af en toe van een bepaalde afzender sms’jes die ik persé niet mag missen. Het is dus cruciaal dat ik zo’n binnenkomend sms’je onmiddellijk opmerk. Standaard kan ik mijn iPhone zo instellen dat de sms-toon 2 keer wordt herhaald waarbij de eerste herhaling na 5 minuten plaatsvindt. Dat is in deze gevallen veel te weinig en veel te laat. Kan iemand mij helpen om mijn iPhone zo in te stellen dat de sms-toon elke minuut of liefst nog vaker wordt herhaald totdat ik mijn iPhone ontgrendel? Hulp om het volume van een sms-toon op te voeren (d.m.v. een App?) is uiteraard ook zeer welkom.

Vriendelijke groet,
mrbp

mrbp 13-03-11 01:40

Probleem opgelost door iOS 4.3

mrbp

leontjuh1 26-05-11 14:53

Probleem opgelost > slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:15.