iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: Aangekochte muziek plots niet meer te vinden in itunes (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/100779-aangekochte-muziek-plots-niet-meer-vinden-itunes.html)

karterke 13-10-11 14:08

Aangekochte muziek plots niet meer te vinden in itunes
 
Mijn vriendin had een 70-tal liedjes op haar Iphone 3gs staan. Na update met iOS 5.0 werd alles mooi overgezet (na tijdje proberen zoals de meesten van ons). Muziekbestandjes speelden mooi af, maar geen enkele app werkte nog. Ik zei haar om terug te herstellen. Dat heeft ze gedaan en nu werken de apps terug, maar staat haar muziek er niet meer op? Enkel onbekende liedjes die ze nooit heeft aangekocht. Die onbekende liedjes staan ook in de itunes media folder. Voor de rest vind ik mapjes met de benaming 00, 00, 00, 02, 02, 02, 04, 05, 10, 10, 10, 11,... in die mediafolder en onderaan de apps.

Ik snap er niets van, waar zijn al haar aangekochte liedjes? Ook bij "purchased" in de itunes store vind ik geen enkel liedje meer terug.

apotheosis 13-10-11 15:35

Dat is iets vervelends nog, als je apps koopt enzo dan zie je meteen staan je deze al gekocht hebt en dat je ze gratis kan installeren zoveel je wil wat normaal is, blijkbaar ist bij muziek nog altijd het probleem dat als je deze hebt aangekocht en je bent deze kwijt je ze opnieuw moet gaan betalen, vind ik ook not done.

De songs zet ik altijd op een usb stick en externe harde schijf, zo ben ik ze niet kwijt.

Wat je altijd eens kan doen is op je pc/laptop naar je map van itunes gaan, staat bij mij bij muziek: als ge daar dan itunes ziet staan dan moet ge daar eens op klikken en dan itunes media klikken en music klikken, daar staan mss de nummers nog in? Dan kan je deze terug verslepen in je itunes enz...

karterke 13-10-11 15:48

Maar hoe kan dat nu ineens weg zijn? 20min geleden stonden die liedjes er nog op maar werkte de apps niet in iOS 5.0. Na een nieuwe herstelbeurt zijn die liedjes plots weg? :s

apotheosis 13-10-11 16:47

Mijne maat was z'n songs gister ook kwijt op z'n iphone, ik heb ze er gewoon terug opnieuw opgezet, deze stonden nog op mijne pc.
Ik ben zelf geen goeie in theorie. Over al die dingen ben ik zelf geene kenner in.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:55.