iPhone in iPod boxen set ?

iPhone in iPod boxen set ? discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb een vraagje ! ik ben van plan om een iphone te kopen en dus mijn ipod video te verkopen ! maar ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Muziek, foto & video
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-10-07, 20:11
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 22
Standaard iPhone in iPod boxen set ?

hallo,


ik heb een vraagje ! ik ben van plan om een iphone te kopen en dus mijn ipod video te verkopen ! maar ik heb een ipod boxen setje met een dockconnector maar kan ik hier een iphone aan zetten ? alvast bedankt !


groeten maurie
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-10-07, 22:41
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

ja natuurlijk
  #3  
Oud 18-10-07, 23:34
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Werkt prima! Vanavond uitgeprobeerd bij een vriend. Je kan zelfs gebeld worden. De ringtone klinkt dan via de boxen. Voor het gesprek zelf moet je de iPhone op speaker zetten, dat verlloopt niet via de speakerset. De GSM straling geeft ook wat storing op de luidsprekers.

Marco
  #4  
Oud 19-10-07, 19:25
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 22
Standaard

oke bedankt ! heb ik niet voor niks 149 euro uitgegeven
  #5  
Oud 05-11-07, 19:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 16
Standaard

Ik heb zulke boxen voor mijn ex-iPod :
http://www.computeltilburg.nl/plaatjes/logitechmm50.png
De iPhone geraakt er in maar dan komt een bericht : "dit is niet geschikt voor iPhones"
  #6  
Oud 05-11-07, 19:49
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik heb zojuist verschillende sets getest bij Mediamarkt met m'n iPhone. Je krijgt inderdaad meldingen dat ze niet compatibel zijn, maar die kun je wegdrukken. Alle sets werkten! Alleen krijg je soms wat storing door de GSM straling.

Soms vind ik de iPhone wel wat gammel in de standaard staan.
  #7  
Oud 07-11-07, 15:33
EnderQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ik heb zojuist verschillende sets getest bij Mediamarkt met m'n iPhone. Je krijgt inderdaad meldingen dat ze niet compatibel zijn, maar die kun je wegdrukken. Alle sets werkten! Alleen krijg je soms wat storing door de GSM straling.

Soms vind ik de iPhone wel wat gammel in de standaard staan.
Daar heb je een adapter voor zoals die bij de nieuwe universal dock van apple word geleverd.
__________________
1st gen iPwn 1.1.x -> 1.1.4 -> 2.2.1 -> 3.1.2 Nu iOS 4.3 Iphone 4 not yet jailbreaked factory unlocked. Starting with iPhng coding
  #8  
Oud 12-11-07, 12:05
» iPhone US 8GB
» Anders
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 14
Standaard

voor tegen die straling moet je iphone op airmod zette ....
  #9  
Oud 14-11-07, 15:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Bij mij werkt ie ook en hij laad
  #10  
Oud 15-11-07, 18:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yannickwaem Bekijk bericht
voor tegen die straling moet je iphone op airmod zette ....

als je dat doet kan je niet meer gebeld worden!!

dus lijkt me niet zo handig
  #11  
Oud 17-11-07, 14:18
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Maak je boxen open doe om het electronica zilverfolie heen en nou zou je dr geen last meer van moeten hebben + je kan nog gebeld worden ook Manjefiek!

Echter lijkt dit me niet al te slim...

Ik weet niet.. ik heb geen iPhone maar mischien kan je roaming of hoe je dat ook nomet... Ik bedoel dat ie contact legt met je Provider om je mail te checken of dat soort dingen uit zetten dan zou het probleem lijkt mij gefixed kunnen zijn... Echter dit is alleen een gedachte...

Greetz, Stiruam
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone heeft toch 2 boxen ? driessenm Archief 3 07-08-09 23:21
Iphone stoort bij boxen Riiccardo iPhone algemeen 7 17-07-09 14:40
boxen iphone stuk? Leagle_Hunt iPhone algemeen 5 13-07-09 12:37
Nieuwe iphone boxen. alo-b iPhone accessoires en onderdelen 3 27-09-08 12:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:11.