iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Foto: foto's kwijt na herstel (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/110822-foto-s-kwijt-na-herstel.html)

koeke77 27-01-12 10:59

foto's kwijt na herstel
 
hey, had gisteren problemen met men iphone 4s, geen sms geluid meer. kreeg het niet in orde na verschillende dingen te hebben geprobeerd. Dus deze morgend heb ik dan maar een herstel van de gehele iphone gedaan en het probleem is opgelost. Had een backup gemaakt van alles en weer terug gezet. Dan iphone opnieuw gejailbreakt.
Nu ben ik al mijn foto's kwijt, een kleine 500, het gekke is dat hij er wel 2 willekeurige heeft terug gezet/laten staan. Ik vind nergens de ander foto's terug, want waarom enkel die 2, dan moet de rest toch nog ergens zijn. Ik ben bang dat ik ze kwijt ben maar blijf me afvragen waar die 2 dan vandaan komen. Weet iemand een oplossing?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 januari 2012 om 11:25 ----------

Pfffffff, heb ze terug. Heb de reservecopie nog eens terug gezet en de eerste keer waren er 86 foto's terug, dan nog maar eens herhaald en toen waren ze er alle 621......ben blij. Ga ze nu op de pc zetten, minder stress. Alleen nog uitvissen hoe?

apotheosis 27-01-12 18:50

Er bestaan toch genoeg cloud programma's? Steek daar ook je foto's in als ze heel belangrijk zijn of doe zoals mij en zet ze ook op een externe harde schijf.

Ik gebruik de app photosync om mijn foto's draadloos over te zetten van iPhone naar pc (enige jammer is je ze een voor een moet gaan aanduiden).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:31.