iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Verborgen muziek (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/111466-verborgen-muziek.html)

basw84 05-02-12 00:07

Verborgen muziek
 
Hallo allemaal!

Ik heb al een tijd een probleempje met de muziek op mijn iPhone. Ik vind het lastig uit te leggen zonder het te kunnen laten zien, maar ik ga het toch proberen. :)

Ik heb muziek op mijn telefoon staan, die ik niet zie als ik door de lijst van artiesten scroll, maar wel kan vinden als ik in de muziek-app zoek (dmv naar beneden trekken van lijst).
Een voorbeeld is een cd van Madonna. Wanneer ik op haar naam klik, zie ik een overzicht van alle albums. Een album staat er niet bij, terwijl ik die zeker wel op mijn iTunes heb staan (gebruik Match dus hij moet in m'n cloud zitten). Maar als ik dan zoek op de naam van dat album, vindt m'n telefoon hem wel en kan ik de nummers ook gewoon afspelen.
Afgelopen week is hetzelfde gebeurt met een andere artiest. Het ene moment zag ik daar nog twee albums van, plots is er een verdwenen die ik alleen kan vinden met 'zoeken'.

Heeft iemand enig idee hoe dit kan? Ik heb al de naam gecontroleerd in iTunes en alles klopt. Er staan geen spaties teveel o.i.d. dus het zou gewoon als dezelfde artiest herkent moeten worden.

Alvast bedankt!

Bas


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:50.