iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Foto: Kan in Os6 geen foto's meer mailen uit filmrol (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/127633-os6-geen-foto-s-meer-mailen-filmrol.html)

coenraad 16-10-12 15:24

Kan in Os6 geen foto's meer mailen uit filmrol
 
Met mijn 4s kon ik vóór OS6 zonder enige problemen foto's vanuit mijn filmrol e-mailen, maar sinds ik OS6 heb, gaat dat niet meer. Als ik het probeer, lijkt het te werken - ik krijg geen foutmelding, de telefoon maakt het bekende verzendgeluidje, het lijkt allemaal goed te gaan. Maar de mailtjes met de foto's komen niet aan - bij anderen niet, en op mijn eigen e-mailadres ook niet.

Andere 4s-gebruikers met OS6 die ik ken, hebben hetzelfde probleem.

Weet iemand een oplossing?

coenraad 16-10-12 18:20

Het was het Wi-Fiprobleem
 
Vrienden op een fotoforum berichtten dat OS6 een probleem met Wi-Fi heeft, en dat dit e-mailen van foto's onmogelijk maakt - de mailtjes blijven oneindig in je Outbox hangen. Tenzij je de Wi-Fi uitschakelt en 3G gebruikt.

Verzenden is nu gelukt.

Nu zou het nog fijn zijn als Apple het Wi-Fiprobleem oploste!

mwk 28-11-12 11:56

Hallo,

Ik heb hetzelfde probleem. Wi-Fi uitzetten helpt niet. De berichten verschijnen ook niet in mijn 'verstuurd'-map. Foto's versturen via email lukt overigens wel via de nieuwe optie om eerst een mailbericht aan te maken en dan te kiezen voor 'voeg foto of video in'.

Iemand een idee hoe ik weer foto's vanuit de filmrol kan mailen (dan kun je tenminste ook een aantal foto's in 1x versturen)??


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:42.