iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Video: Handbrake, meerdere afleveringen verwerken (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/133164-handbrake-meerdere-afleveringen-verwerken.html)

FSF 11-01-13 21:20

Handbrake, meerdere afleveringen verwerken
 
Ik gebruik Handbrake om mijn DVD collectie op een HD te zetten en vervolgens op mijn iPad af te spelen via AirPlay. Ik loop tegen een probleem aan waarvoor ik nog geen oplossing heb gevonden. Ik heb DVD met meerdere afleveringen van een TV-serie. Het lukt mij om slechts een van de afleveringen te verwerken. De andere afleveringen krijg ik niet omgezet / over gezet. Via Google geen oplossing gevonden. Wie weet raad :o ?.

bassmanjunior 12-01-13 10:45

Je moet elke aflevering, weergegeven als hoofdstukken, appartement omzetten. Je kan ze na elkaar verwerken en komen dan in een rij te staan.

Bassmanjunior

FSF 12-01-13 20:19

Bassmanjunior, i
Ik selecteer de hoofdstukken ook afzonderlijk. Hij zet het eerste hoofdstuk om, wanneer hij aan het tweede hoofdstuk wil beginnen krijg ik de melding dat hij dit hoofdstuk / chapter al heeft omgezet. Ik dacht slim te zijn door alle chapters onder een andere naam weg te laten schrijven. Dat doet hij ook...... Alleen blijkt hij iedere keer het eerste hoofdstuk heeft omgezet. In plaats van alle zeven afleveringen omgezet te hebben blijkt dat hij chapter 1 zeven keer te hebben omgezet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:42.