iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Foto: Jaaroverzicht in Foto's app vat niet altijd geografische locaties samen (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/160079-jaaroverzicht-foto-s-app-vat-niet-altijd-geografische-locaties-samen.html)

StefanV 05-11-14 10:02

Jaaroverzicht in Foto's app vat niet altijd geografische locaties samen
 
1 Bijlage(n)
Hoi allemaal,

Dit vreemde probleem ervaar ik al enige tijd. Ik heb voor soortgelijk probleem op dit forum gezocht maar ik kan er niks over vinden.

In het jaaroverzicht in de standaard iOS Foto's app, wanneer je dus helemaal uitzoomt, staat niet bij ieder jaar een overzicht van de geografische locaties waar de foto's genomen zijn. In de jaren 2003 - 2011 gaat het goed, de jaren daarna niet meer. In de bijlage een screenshot.

Ik kan van de jaartallen 2012 en recenter dus ook niet alle foto's totaal op de map krijgen. Echter, als ik inzoom in bijv. 2012 dan zie ik dat bijna alle foto's wel een geotag hebben. Ongeveer 98% van de foto's heeft een valide geotag, en dit is in de jaren waarin het wel werkt ongeveer hetzelfde. Dit probleem is identiek op iPad, iPhone en bestond ook al voordat ik mijn fotobibliotheek heb gemigreerd naar de nieuwe iCloud fotobibliotheek.

Ik vond het al jammer dat Apple heeft besloten om de map overview van alle foto's weg te halen, maar nu kan ik het dus van de laatste jaren ook niet eens zien.

Heeft iemand enig idee?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:07.