iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Video: iMovie importeert geen video's meer van mijn Sony Handycam (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/161841-imovie-importeert-geen-video-s-meer-mijn-sony-handycam.html)

Jasps00 18-01-15 01:11

iMovie importeert geen video's meer van mijn Sony Handycam
 
Wie kan mij helpen? Ik ben al weken bezig met het zoeken naar een oplossing. Al jaren gebruik ik iMovie om mijn video's te importeren en te bewerken. Ik heb een Sony Handycam model HDR-TG3. Sinds de nieuwe versie van iMovie versie 10.0.6 importeert iMovie de video's niet meer van mijn Sony Handycam. Dit tot mijn grote frustratie!

Via een youtube filmpje heb ik gezien hoe ik met de nieuwe versie van iMovie video's moet importeren. Ik doe dit op exact dezelfde manier en toch lukt het niet. Ik zie namelijk wel alle video's die op mijn Handycam staan. Dan selecteer ik ze en druk op "importeer alles". Vervolgens zie ik mijn video's in het normale "werkmenu" van iMovie, maar ze worden niet geïmporteerd. Op het youtube filmpje is te zien dat er rechts bovenaan het scherm van iMovie een rondje zichtbaar is. Aan het rondje is te zien dat de video's daadwerkelijk worden geïmporteerd. Ik zie dit rondje niet verschijnen. Wat ik ook probeer! Ik kan de video wel bewerken, maar zodra ik mijn camera loskoppel ben ik de video's kwijt. Ze worden dus niet echt geïmporteerd in iMovie.

Ik begrijp er niets van omdat voorheen al mijn video's wel geïmporteerd werden in iMovie. Ik heb niets veranderd aan de instellingen van mijn Handycam. Ik gebruik de nieuwste versie op mijn iMac 10.10.1. Hopelijk kan iemand mij helpen, want nu heb ik niets aan iMovie en ook alle video's van mijn Handycam kan ik niet verwerken...

PieterEhv 18-01-15 11:27

Citaat:

Ik heb een Sony Handycam model DCRA-C230.
Dat is een typenummer van een Sony Docking Station.
Wat is het typenummer van de camera zelf? Misschien Sony HDR-TG1 ?

Sony eSupport - HDR-TG1 - Support

Jasps00 18-01-15 17:27

Typenummer
 
Beste Pieterr,

Ik heb inderdaad per ongeluk op de Docking Station gekeken. Het typenummer van de camera is: HDR-TG3.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:17.