iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: Spotify Muziek Genre info (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/171385-spotify-muziek-genre-info.html)

Vic55 03-03-16 12:48

Spotify Muziek Genre info
 
Ik weet dat dit geen Spotify forum is, maar als jullie het niet erg vinden toch even dit vraagje.
Spotify (zoals de app's of de webinterface) geeft geen aanduiding van het muziek genre en jaartal van een song. Nu zoek ik een middel om deze informatie toch te vinden, voornamelijk van de song uit men playlists. Ik wil namelijk een vrij omvangrijke playlist die ik beziet, gaan reorganiseren volgens muziek genre en decennia. Of dit nu een app of een webinterface is maakt me niet zo veel uit, als ik de info (genre en jaartal) al zou kunnen vinden voor alle liedjes wil / kan ik ze gerust manueel herverdelen in andere playlists.

dank bij voorbaat.
Mvg, Vic

Vic55 07-03-16 10:06

Had eerlijk gezegd wel verwacht dat hier geen reactie op zou komen. Weet er soms iemand liefst een Nederlands forum waar ik deze vraag ook eens zou kunnen stellen

Gonus 07-03-16 11:17

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Vic55 (Bericht 1018172)
Had eerlijk gezegd wel verwacht dat hier geen reactie op zou komen. Weet er soms iemand liefst een Nederlands forum waar ik deze vraag ook eens zou kunnen stellen

Google is je beste vriend:
Spotify Community

Vic55 10-03-16 20:00

Dank u voor de tip, was deze ook al tegen gekomen.
Blijkbaar nogal wat mensen die naar een genre sorteer mogelijkheid of iets dergelijks op het zoek zijn. Maar zo te zien veel verder dan dat Spotify het op zich wel een goed idee vind en het opneemt in hun suggestielijst voor volgende versie's gaat het voor het moment niet echt. Dus ja ofwel afwachten of overstappen naar iets anders.

Mvg, Vic


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:22.