iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Foto: Synchronisatie foto's Iphone/Mac (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/175049-synchronisatie-foto-s-iphone-mac.html)

dbrh 08-12-16 23:51

Synchronisatie foto's Iphone/Mac
 
Hallo,

Ik ben in het bezit van een Macbook en een iPhone 6S 64 gb. Ik heb een opslag van 40GB in de cloud.

Ik een aantal keren op vakantie geweest, veel foto's met mijn iPhone gemaakt en dat resulteert dat ik nu zo'n 8000 foto's op mijn telefoon heb. Deze worden gesynct met mijn Macbook. Leuk. Echter het nadeel vind ik dat als ik een foto wil opzoeken van een jaar geleden dat ik eerst 7000 foto's moet door scrollen...
Ik heb ze al in albums gezet, maar ook deze krijg ik niet uit de bibliotheek. Ik heb nog een beetje een windows visie met mapje maken en plakken op je harde schijf... :/

Ik wil al die (vakantie)foto's ook niet op mijn iPhone, maar zou ze wel graag op mijn mac willen bewaren. Hoe kan ik dit doen zodat mijn iPhone wel nog de nieuwe foto's synct naar mijn mac? Want opzicht vind ik de sync functie wel handig.

Alvast bedankt.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 8 december 2016 om 23:02 ----------

Volgens mij kom ik er net achter dat de foto's die je eruit wilt hebben, moet selecteren en dan exporteren.... Goedemorgen..:confused:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:00.