iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: Muziek op Iphone zetten lukt niet! (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/25379-muziek-op-iphone-zetten-lukt-niet.html)

Tr1bal 18-11-08 21:14

Muziek op Iphone zetten lukt niet!
 
Hallo,

Ik importeer telkens een aantal nummers in Itunes. die komen dan in de map Muziek. Deze kopieer ik dan naar mijn afspeellijst.
Daarna sync ik deze lijst met mijn telefoon, ik kan ze dan ook zien, maar ze spelen niet af. hij blijft dan gewoon even hangen.

Wat doe ik verkeerd?

slodo 18-11-08 21:31

misschien dat het helpt om je iphone met een harde reset te herstarten

Tr1bal 18-11-08 21:33

Je bedoelt met Itunes herstellen?

sommige liedjes doen het wel, maar de meeste niet.
Heel de Ipod functie blijft dan gewoon hangen als je iets wil afspelen. ik ben nu aan het herstellen in Itunes

slodo 18-11-08 21:37

nee, ik bedoel om je iphone uit te zetten door je home en sleep button tegelijk, voor ongeveer 10 seconden, in te drukken

iMario 18-11-08 23:57

Je hoeft niet meteen een Harde Reset te doen.
Probeer eens een normale Herstart met je iPhone.

bako 04-03-09 17:15

hebben ze wel het juiste formaat?

tsk 09-03-09 21:42

hoi, ik ben net nieuw en heb problemen met het overzetten van muziek naar mijn iphone. ik heb via limewire liedjes gedownload, en in itunes gezet maar hoe komen die liedjes nu naar de iphone?
Waarschijnlijk erg makkelijk maar ik ben een redelijke nurt met dit soort zaken.
thx voor het antwoord alvast en gr, ronald

apotheosis 10-03-09 21:40

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door tsk (Bericht 264788)
hoi, ik ben net nieuw en heb problemen met het overzetten van muziek naar mijn iphone. ik heb via limewire liedjes gedownload, en in itunes gezet maar hoe komen die liedjes nu naar de iphone?
Waarschijnlijk erg makkelijk maar ik ben een redelijke nurt met dit soort zaken.
thx voor het antwoord alvast en gr, ronald

Simpel hoor;goed luisteren;zet je itunes open en koppel je iphone aan de computer,deze gaat de iphone sowieso wel vinden,dat moet :).
Nu,das nog niets allemaal.

Dan zie je linksbovenaan in je itunes bestand staan,daar klik je dan op en dan moet je op nieuwe afspeellijst klikken en dan ga je linksonderaan dat zien verschijnen en gaat er staan;naamloze afspeellijst(je kan er dan zelf een naam aan geven).

Dan schuif je je muziek(met linkermuisknop en vasthouden dan) die in muziek staat(bibliotheek) naar die naamloze afspeellijst en dan loslaten en dan ga je zien dat liedje erin is gekomen.
Als alle liedjes erin staan dan ga je op iphone klikken die int midden staat toen je je iphone hebt aangesloten aan je computer(op itunes).
Dan ga je verschillende mogelijkheden zien en kan je zelf aanvinken welke mappen en dergelijke meer je wil synchroniseren en dan vink je zelf die naamloze map aan en rechts onderaan kan je dan toevoegen klikken of synchroniseren(itunes) en dan gaat'em eraan beginnen,dan gaat er vanzelf opkomen,loskoppelen mag nu en koppel dan los en je muziek staat er dan zeker in.

TommieJ1994 27-04-11 16:00

The flexican op iphone zetten
 
ik probeer al een tijdje the flexican op mijn iphone te zetten.
De yours truly yearmix van 2009 lukt wel,
maar als ik yours truly yearmix 2010 probeer te synchroniseren staat er in mijn afspeellijst 5,1 GB, en bij mijn synchronisatiescherm 4,9.
Dit heb ik ook bij andere flexican remixen. Ik heb het met verschillende sites geprobeerd te downloaden, en zelfs via de itunes store, waar hij gratis was, maar ook via dit werkte het niet.

Iemand tips hoe het wel moet werken?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:39.