iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: probleem met twee MP3 songs (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/28177-probleem-twee-mp3-songs.html)

lodevs 08-01-09 20:40

probleem met twee MP3 songs
 
Hey,

ik heb van een concert de audio geripped. Dit geluid stond in .WAV formaat. Dit heb ik dan op mijn iphone gezet maar kon dit niet afspelen op mijn iphone.

Hierop heb ik dan het .WAV formaat omgezet naar .MP3 en dit dan op mijn iphone gezet. Maar helaas speelt dit nog niet steeds niet af op mijn iphone.

Je ziet de 2 bestanden op de iphone staan en wanneer ik er dan 1 van start dan komt er geen geluid over en gaat het naar het 2de bestand waar dan eveneens ook geen geluid uit komt en zo dan naar het volgende liedje springt dat dan wel weer lukt. Alle andere MP3's werken maar die 2 niet !

Iemand die een oplossing weet of de oorzaak van mijn probleem kent?

Groeten !

Chrisl 09-01-09 00:40

Heb je ze door iTunes laten converteren?????

InternetRebel 09-01-09 01:09

Er is hoe dan ook bij de WAV versie al iets mis gegaan. Heb het net even getest en mijn iPhone speelt gewoon bijna alle iTunes formaten af. Bij de Mac versie zijn dat AAC, AIFF, Apple Lossless, MP3 en WAV. Misschien heb je bij de Windows versie er ook nog WMA bij staan?

Ik heb om te testen met diverse programma's een stukje audio in 18 verschillende formaten weten te maken, tot aan "Tab-delimited Text" toe! (Ja echt, het bestaat!) Na een uiteindelijke import in iTunes slikte deze er 8. Buiten de eerder genoemde formaten waren dat ook nog MOV (alleen audio), Sound Designer 2 (.SD2) en MIDI (.MID)

http://files.netrebel.net/view.php?file_id=352

Na synchronisatie kreeg ik de foutmelding dat er 3 formaten niet werden ondersteund door de iPhone, te weten de 3 exta formaten MOV, SD2 en MID...

http://files.netrebel.net/view.php?file_id=353

Kortom; als jij deze melding niet hebt gekregen zou de iPhone het gewoon moeten kunnen afspelen. Zo niet, dan is er iets met het bestand zelf niet in orde.

Een beetje vreemde eend in de bijt is trouwens het CAF formaat. Dit kan de iPhone WEL afspelen, alleen iTunes pikt het niet, beetje apart wel.

zwaan 08-02-09 23:30

Zet de wav bestanden mij maar op de email, dan fix ik ze wel even voor je ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:18.