iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: Ipod op 3G stopt en speelt uit zichzelf (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/31408-ipod-op-3g-stopt-speelt-zichzelf.html)

aerospace 13-03-09 20:00

Ipod op 3G stopt en speelt uit zichzelf
 
Hoi,

Gisteren Itunes 8.1 gedownload en mijn Iphone 3G in de sync gezet. Het probleem is nu dat zowel mijn Itunes op mijn macbook Als de Ipod op mijn 3G om de haverklap stopt met het afspelen van muziek en dan weer start met het spelen. Ik gebruik op dat moment geen andere applicatie, gewoon naar muziek aan het luisteren.

Wanneer ik mijn TunIn.fm (radio) applicatie open heb, dan krijg ik ineens het muziek van mijn Ipod te horen, terwijl ik de TunIn.fm applicatie op het scherm zie.


Iemand ook ineens zulke problemen en eventueel een oplossing? Dit is voor de eerste keer dat me dit overkomt, maar het is zeer hinderlijk. Opnieuw Syncen heeft niet geholpen.

fenasi 16-04-09 04:05

Ik heb ook precies het zelfde probleem en heb nog steeds geen oplossing kunnen vinden. Heb jij toevallig op kunnen lossen? Het is zo heel irritant!

PeterTe 16-04-09 07:33

Probeer eens je Iphone te herstellen :)

aerospace 22-04-09 19:08

Hoi Fenasi, ik gebruik geen earplugs meer met zo'n remote ertussen. Deze scheen dus het probleem te veroorzaken. Ik had een nieuwe gekocht en deze deed exact hetzelfde. Ik heb nu een paar earplugs zonder remote ertussen en alles is opgelost :-) Misschien helpt het ook voor jou en uhh je Iphone herstellen kan ook als het eerste niet lukt. Ik heb het niet hoeven te doen.

Good luck!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:18.