iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Video: Video op iPhone (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/3355-video-op-iphone.html)

djdwm 23-09-08 20:38

Hallo wie kan mij helpen....Ik heb zojuist via handbrake een film geconverteerd nu heb ik hem naar films in itunes gesleept daar staat hij in en nu wil ik hem graag op mijn iphone zetten maar nu krijg ik als ik bij het tabblad films het vakje films aanvink dan krijg ik de melding als ik sync dat ik de rest van mij bestanden kwijt raak wat kan ik daaraan doen? ik hoop genoeg info te hebben gegeven mvg mitch

sNicker 23-09-08 20:47

Kijk eens op de info-pagina van je iPhone. Als je daar (net) aangevinkt hebt "... handmatig beheren", dan verwijdert-ie de eerste keer synchroniseren allles, voordat-ie je handmatig gekozen muziek en video's erop zet. Die even uitvinken zou moeten helpen.
(Anders weet ik het ook niet... :confused:)

djdwm 23-09-08 20:48

Dat vakje stond inderdaad niet aangevinkt maar welke instellingen moet ik dan aanvinken...ik heb dus die film bij films staan in itunes maar hjij gooit iedere keer mijn muziek eraf als ik sync...

edit: ik heb het nu zover dat als ik geen van de vakjes (hantmatig beheren enzo) heb aangevinkt dat mijn muziek wel op mijn iphone blijft staan bij muiek maar dat hij wel mijn afspeellijsten verwijderd.

djdwm 23-09-08 22:03

Vraagje aan de Admin kunnen jullie dit topic verwijderen heb al antword op mijn vraag!

whosnext 13-10-08 01:17

Cucusoft Ultimate DVD kun je ook gebruiken ... is ook perfect


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:37.