iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: geluid van de 3GS (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/36582-geluid-de-3gs.html)

seminifeer 22-06-09 23:46

geluid van de 3GS
 
Door Willeke de Haas - Afgelopen week is de iPhone 3GS al in enkele landen in de verkoop gegaan. In Nederland moeten we nog tot eind juni wachten voordat Apple fans deze nieuwste Apple gadget kunnen aanschaffen, en dat is deze keer eigenlijk wel goed nieuws. Veel van de eerste eigenaren van de iPhone 3GS hebben namelijk klachten over het geluid, klachten die zeer doen aan je oren. Als je dus van plan bent eerder een iPhone 3GS aan te schaffen dan dat hij in de Nederlandse winkels ligt, koop er dan meteen een paar extra oordopjes bij die je kunnen beschermen tegen het oorverdovende geluid van het toestel.


http://www.gsmhelpdesk.nl/img/news/main/20090536.jpg
[SIZE=1]Apple iPhone 3GS[/SIZE]
De geluidsklachten zijn software-gerelateerd en zorgen ervoor dat de iPhone 3GS na elk afgespeeld nummer een hoogfrequent geluid laat horen tegen de 15Khz. Niet echt een ontspannen geluidje als je van je welverdiende rust met wat Feng Shui muziek aan te genieten bent. De softwareproblemen zijn niet beperkt tot één land of één bepaalde productiepartij, maar is een kwestie van software. Apple zal dus met een nieuwe software update of patch moeten komen om het probleem te verhelpen.

Het enige dat wij als Nederlanders nu het beste kunnen doen is wachten tot de iPhone 3GS ook officieel in de Nederlandse winkels ligt, wellicht dat de softwareproblemen tegen die tijd al zijn opgelost.

iPhonax 07-07-09 19:11

Is dit echt een software probleem en dus later te verhelpen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:04.