iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Foto's uit filmrol weg (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/42262-foto-s-filmrol-weg.html)

philippefeij 23-08-09 12:27

Foto's uit filmrol weg
 
Hallo allemaal,

Recent heb ik mijn Iphone gejailbreakt, allemaal goed gegaan. Van tevoren had ik een backup gemaakt van de contactpersonen in outlook.

Na de jailbreak heb ik met Itunes gesynct en hierbij gekozen voor het syncen van contactpersonen, apps en muziek, ook dit is allemaal goed gegaan, alleen mis ik de gemaakte foto's vanuit de iphone camera.

Ik vrees dat de foto's van de filmrol in het reservekopie bestand worden gezet. Na de jailbreak heb ik bewust niet gekozen voor het terugzetten van de laatste reserkopie, dacht dat deze de jailbreak wellicht ongedaan zou maken?!?!

Sinds de jailbreak heeft al een nieuwe reservekopie plaatsgevonden, waarbij ik vrees dat de oude reservekopie is overschreven...

Kortom, kan iemand mij vertellen of het na een jailbreak kwaad kan om een volledige itunes reservekopie terug te zetten, en of ik de foto's van mijn filmrol nog ergens vandaan kan halen?


Groeten en alvast bedankt voor de antwoorden,


Philippe


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:40.