iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: Playlist op basis van alle nummers (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/44146-playlist-op-basis-alle-nummers.html)

marcoryn 19-09-09 21:57

Playlist op basis van alle nummers
 
Ik heb hier al even gezocht, maar niets kunnen vinden!!

Ik ben op zoek naar een programma waarin ik op simpele wijze tussen al mijn muziek (in nummers) willekeurig op een aantal nummers klik, zodat ze in een soort que komen en waarin je ze vervolgens in die volgorde/of geshuffeld kan afspelen.

Er is aardig wat playlist software,maar die werken toch weer op een andere manier.

Ik weet dat het standaard in Itunes kan, maar wil ter plekke zo'n playlist kunnen aanmaken, afhankelijk van wat ik wil horen..

Iemand een suggestie?

ℜuben 20-09-09 00:01

Gebruik de "iTunes DJ" in iTunes. Zet 'm aan het spelen, en daarna kun je bij elk willekeurig nummer in je muzieklijst rechts-klikken en kiezen om het nummer direct te spelen via de DJ, het aan de queue toe te voegen aan het eind of om het als eerstvolgend nummer toe te voegen. Kies je niks, dan neemt de iTunes DJ die job waar. Wat wil je nog meer?

marcoryn 20-09-09 17:35

De dj functie werkt goed, maar niet stand alone op de iPhone.
Als ik in de sportschool zit wil ik een nieuwe playlist kunnen samenstellen met nummers due ik op dat moment wil horen.. The on-the-go functie voldoet goed zie ik inmiddels. Thnks anyway!!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:27.