iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Muziek, foto & video (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/)
-   -   Muziek: iphone gelockt toch versneld afspelen (https://forum.iculture.nl/f22/media/f25/muziek-foto-and-video/50974-iphone-gelockt-toch-versneld-afspelen.html)

stormgeist 29-12-09 13:07

iphone gelockt toch versneld afspelen
 
hallo mensen, ik heb sinds kort een iphone gekregen, ik ben er verder heel erg tevreden mee , alles werkt zoals het moet, ik heb altijd Wi-Fi en dergelijk e maar nu heb ik een probleem.

als ik op mn iphone de muziek stand aan zet (dit doe ik meestal in de trein) dan zoek ik een liedje uit en dan lock ik de telefoon nadat ik dit heb gedaan, en dan vervolgens gaat hij hem soms in een keer zomaar versnellen ... ik erger me hieraan wel helemaal mateloos, heeft iemand een goede suggestie?

herstellen via itunes ofzo? want het lijkt me sterk dat hij nu al kapot is toch? aangezien ik altijd heel zuinig ben op mijn apparatuur.:eek:

ik kijk voort naar uw eventuele reactie/hulp.

groetjes Stormgeist

King1987 29-12-09 19:13

Ligt dit niet aan het liedje wat je afspeeld? Oftewel heb je dit bij alle nummers of alleen bij dezelfde nummers?

stormgeist 30-12-09 09:39

hey king, bedankt voor het meedenken:) toppie.

Ik heb gisteren even naar apple heen gebeld (m'n vader heeft connecties met hoge pieven daar) en die hebben mij per direct een software pakket opgestuurd, hierin zat gewoon een simpele toepassing die ik moest openen als mn iphone aangesloten was aan de computer op itunes, dit was een soort van update of zoiets, in ieder geval is het probleem verholpen, ik ben hierover zeer tevreden.

Groetjes storm:D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:23.